AutoCAD 2020 Final download

0
1022
AutoCAD 2020 Final download

AutoCAD е може би най-мощният CAD инструмент на пазара, с който може да бъде постигнато почти всичко в дизайна, с огромна прецизност.

AutoCAD 2020 Final download 1

Предлагайки точните инструменти за създаване на дизайн във всякакви области – от областта на изкуството и инженеринга, планове, 2D/3D чертежи, архитектура, до сложни машинни части, AutoCAD е неопровержим лидер в тази сфера.

Производителите на продукта използват модерни и мощни 3D технологии, които притежават много голяма прецизност, която се търси от професионалисти от всякакви области, към които и в края на краищата е насочен AutoCAD.

Програмата изисква голям опит и знания, а за начинаещите потребителиможе да се окаже трудна, поради множеството възможности, които се предлагат. Въпреки дългият процес на обучение, който изисква, AutoCAD остава един от най-добрите CAD продукти на пазара.

Инсталацията отнема много време, предвид стотиците функции, които предлага, а също така изисква и голямо дисково пространство, така че потребителите трябва да се заредят с търпение.

Въпреки множеството предлагани опции, интерфейсът е модерен и много умело организиран и веднъж разбрали логиката, потребителите с опит лесно се ориентират в него.

В AutoCAD могат да се използват основни геометрични форми, а при нужда могат и да бъдат създавани такива. Могат да се използват различни инструменти за увеличаване на прецизността като опорни точки, мрежа, като по този начин с въображение, търпение и умение, може да бъде постигнато почти всичко.

AutoCAD

 

Програмата разполага с мощни инструменти за създаване на всякакви 3D обекти с висококачествени текстури. На разположение е специален панел, чрез който камерата може да бъде настроена в най-удобния ъгъл на видимост и да се разгледа конкретна част.

Прочетете още:  VariCAD 2019-3.05 Final download - 2D и 3D чертежи

За по-добрата организация на работата допринася факта, че различните проекти са поместени в отделни табове, като по този начин се запазва прегледност и леснота на работата. Може да се работи със слоеве и различни формати.

AutoCAD предоставя на потребителя различни възможности за експорт, извън специфичните за програмата формати, като например във FBX, PDF, към имейл, принтиране и дори 3D принтиране.

Предвид големите възможности на AutoCAD, програмата изисква доста време за инсталация, голямо дисково пространство и добър компютър. Въпреки това той работи стабилно и безпроблемно, като през годините винаги е бил топ избор за професионалистите.

Промени спрямо миналата версия:

spoiler:
Feature Enhancements:
Drawing Compare:
Drawing Compare has been improved to support objects that were created with the AutoCAD Architecture specialized toolset, such as wall objects
Icon Refresh:
The new and remaining icons on the Ribbon and the Quick Access toolbar have been updated in the new style The Command window now supports the light and dark themes
Crashes fixed (AutoCAD and AutoCAD-based products):
General:
Crashes when repeatedly loading and unloading the Standards ARX files
Crashes when pasting from the clipboard as an OLE object
Defects fixed:
These defects have been fixed:
Display:
Arcs and circles within dynamic blocks display correctly at large coordinates
The Unisolate operation on layers is faster
Xref:
Xref highlight works when using the arrow keys to select the Xref from within the External References palette
General:
Object selection completes when the mouse is still moving

Лиценз: Trial

Download: AutoCAD 2020 x86 Final

Download: AutoCAD 2020 x64 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments