Foxit PDF Reader 9.7.0.29455 Final download – алтернатива на Adobe Acrobat PDF Reader

0
1067
Foxit PDF Reader 9.5.0.20723 Final download - алтернатива на Adobe Acrobat PDF Reader

Foxit PDF Reader e софтуер, с който могат да се създават, редактират и четат PDF файлове, плюс някои други полезни инструменти.

Foxit PDF Reader 9.7.0.29455 Final download - алтернатива на Adobe Acrobat PDF Reader 1

PDF форматът е широкоразпространен и на всекиго от нас се налага да работи понякога с подобен тип файлове, а на други всекидневно.

Точно тук на помощ идва софтуерът Foxit PDF Reader, който е създаден с цел да замести Adobe Acrobat Reader, като отваря много бързо PDF документи и предлага някои много добри възможности и функции. Предлага се за Windows, Linux и Mac OS X.

Още при инсталацията Foxit PDF Reader позволява някои настройки като премахване на интеграцията или пък настройването на Trust Manager, който представлява безопасен режим, който не позволява използването на линкове директно от документа, а също забранява java скриптовете.

Интерфейсът на програмата е много приятен и добре подреден и въпреки многобройните функции и бутони, не изглежда претрупан и оставя достатъчно място за преглеждането на документите. Има възможност за настройка на външния вид, с многобройни скинове, а също и промяна на цветовата схема. Всеки лесно може да се ориентира, да зуумва файловете, да ги върти, а също така и лесно да ги споделя във Facebook.

Foxit PDF Reader

 

За разлика от повечето софтуерни продукти в тази сфера, Foxit PDF Reader дава възможност за пълен преглед на коментарите към документите, на всеки един слой или прикачен файл и проверяване и верифициране на сигнатурите. Интересна възможност е функцията text-to-speech, с която потребителят може да кажа не програмата да му чете текущата страница. Работата с табове допълнително улеснява организацията на преглежданите документи, като по този начин позволява прегледа на няколко файла едновременно.

Прочетете още:  MyPhoneExplorer 1.8.14 Final download - бекъп телефонна книжка, органайзер, SMS, файлов мениджър телефон

Множеството опции и възможности за вграждане на видео и аудио, за вмъкване на изображения, създаване на линкове, създаване на буукмаркове, прикрепване на файлове, разглеждане на настройките за сигурност, добавяне на текст боксове, вмъкване на страници от сканирани документи и още много, правят Foxit PDF Reader един чудесен софтуер и незаменим помощник за всеки един потребител. Програмата има и portable вариант, който не се нуждае от инсталация Foxit reader portable.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

Release Date: September 29, 2019

New Features and Enhancements in Foxit Reader 9.7.0.29455

  • Allow you to search an embedded index for a single PDF, which makes it much faster to search the document with that index.
  • The Standards panel icon automatically appears on the left side of the navigation pane when you open a PDF that is compliant with a standard, giving you a quick way to view the standards information of the PDF.
  • Allow you to choose files from Dropbox, Box, and DMSforLegal when creating PDFs.
  • Some other user-friendly enhancements.

Issues Addressed in Foxit Reader 9.7.0.29455

  • Fixed some security and stability issues. Click here for details.
    [collapse]

 

Лиценз: Безплатен

Download: Foxit PDF Reader 9.7.0.29455 Final Windows

Download: Foxit PDF Reader 2.4.4.0911 Linux x86 Final

Download: Foxit PDF Reader 2.4.4.0911 Linux x64 Final

Download: Foxit PDF Reader 3.2.0.0404 Mac OS X Final

0/5 (0 Reviews)