Foxit PDF Reader 9.6.0.25114 Final download – алтернатива на Adobe Acrobat PDF Reader

0
869
Foxit PDF Reader 9.5.0.20723 Final download - алтернатива на Adobe Acrobat PDF Reader

Foxit PDF Reader e софтуер, с който могат да се създават, редактират и четат PDF файлове, плюс някои други полезни инструменти.

Foxit PDF Reader 9.6.0.25114 Final download - алтернатива на Adobe Acrobat PDF Reader 1

PDF форматът е широкоразпространен и на всекиго от нас се налага да работи понякога с подобен тип файлове, а на други всекидневно.

Точно тук на помощ идва софтуерът Foxit PDF Reader, който е създаден с цел да замести Adobe Acrobat Reader, като отваря много бързо PDF документи и предлага някои много добри възможности и функции. Предлага се за Windows, Linux и Mac OS X.

Още при инсталацията Foxit PDF Reader позволява някои настройки като премахване на интеграцията или пък настройването на Trust Manager, който представлява безопасен режим, който не позволява използването на линкове директно от документа, а също забранява java скриптовете.

Интерфейсът на програмата е много приятен и добре подреден и въпреки многобройните функции и бутони, не изглежда претрупан и оставя достатъчно място за преглеждането на документите. Има възможност за настройка на външния вид, с многобройни скинове, а също и промяна на цветовата схема. Всеки лесно може да се ориентира, да зуумва файловете, да ги върти, а също така и лесно да ги споделя във Facebook.

Foxit PDF Reader

 

За разлика от повечето софтуерни продукти в тази сфера, Foxit PDF Reader дава възможност за пълен преглед на коментарите към документите, на всеки един слой или прикачен файл и проверяване и верифициране на сигнатурите. Интересна възможност е функцията text-to-speech, с която потребителят може да кажа не програмата да му чете текущата страница. Работата с табове допълнително улеснява организацията на преглежданите документи, като по този начин позволява прегледа на няколко файла едновременно.

Прочетете още:  Futuremark 3DMark 2.8.6546 Final download - тест компютър, видео карта

Множеството опции и възможности за вграждане на видео и аудио, за вмъкване на изображения, създаване на линкове, създаване на буукмаркове, прикрепване на файлове, разглеждане на настройките за сигурност, добавяне на текст боксове, вмъкване на страници от сканирани документи и още много, правят Foxit PDF Reader един чудесен софтуер и незаменим помощник за всеки един потребител. Програмата има и portable вариант, който не се нуждае от инсталация Foxit reader portable.

Промени спрямо миналата версия:
https://www.foxitsoftware.com/de/pdf-reader/version-history.php

Лиценз: Безплатен

Download: Foxit PDF Reader 9.6.0.25114 Final Windows

Download: Foxit PDF Reader 2.4.4.0911 Linux x86 Final

Download: Foxit PDF Reader 2.4.4.0911 Linux x64 Final

Download: Foxit PDF Reader 3.2.0.0404 Mac OS X Final

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук