Futuremark 3DMark 2.10.6797 Final download – тест компютър, видео карта

0
1135
Futuremark 3DMark 2.8.6546 Final download - тест компютър

Futuremark 3DMark е софтуер за Windows, който ще тества вашата система дали можете да играете най-новите игри.

Futuremark 3DMark 2.10.6797 Final download - тест компютър, видео карта 1

Има много игри, които могат да изтискат всяка една машина до нейния максимум, както могат да бъдат и намерени софтуерни приложения, които също могат да тестват производителността на машината ви.

Много хардуерни ентусиасти използват подобен тип софтуер, за да знаят какво точно може тяхната машина.

3DMark ще тества вашия компютър с редица тестове за последните версии на DirectX и ще изкара резултат в точки, който можете да сравните с резултатите на други потребители на програмата.

Разработчиците са се постарали да направят красив и изгладен външен вид на играта, като дори е обърнато внимание на инсталатора. Във всяко едно отношение програмата е полирана до максимум, а превключвайки из различните менюта се вижда плъзгаща се анимация.

Futuremark 3DMark

 

Веднага, след като бъде стартиран, 3DMark дава възможност на потребителя да избере кои и какви тестове иска да стартира, като има възможност да се пуснат и всичките. Поредицата от тестове е специално подбрана по такъв начин, че даде най-реална представа на какво е способен вашия хардуер. Самите тестове представляват зашеметителни гледки с висока графика, като се показва и броят на кадрите, както и изминалото време.

Трябва да се има предвид, че тестовете отнемат време. При нашите тестове те отнеха около 20 минути, които търпеливо ще трябва да изчакате или пък може да се наслаждавате на красивите гледки. След като тестовете приключат се показва резултатът, който е постигнала машината, на която е пуснат тестът, както и възможността за сравняване на резултата онлайн с резултатите на други потребители.

Прочетете още:  HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3 download

Също така резултатът може да бъде запазен и анализиран, като се използва детайлната информация за кадри в секунда, температурите на централния процесор и на графични процесор.

С 3DMark се работи изключително лесно, като по този начин той дава възможност дори и начинаещи потребители да работят с него, като може дори да не се настройват никакви опции и директно да се пуснат тестовете, за да се види какво може вашият компютър.

Промени спрямо миналата версия:

  • Fixed:
  • Fixed the upgrade button links in 3DMark Basic Edition.

Лиценз: Demo

Download: Futuremark 3DMark 2.10.6797 Final

0/5 (0 Reviews)