VMware Workstation Player 15.0.3 Build 12422535 Final download

0
869
VMware Workstation Player 15.0.3 Build 12422535 Final download

VMware Workstation Player е софтуер за виртуализация, с който можете да имате най-различни операционни системи заедно с вашата.

VMware Workstation Player 15.0.3 Build 12422535 Final download 1

VMware Workstation Player поддържа много и най-различни операционни системи, стари и нови, Linux, Windows, Novell, Solaris, като могат да се избират и различни версии на операционните системи, например Arch Linux или Kubuntu, Windows XP или 7, 8 и пр. Предлага се за Windows и Linux.

VMware Workstation Player предлага стегнат интерфейс, който е интуитивен и добре подреден, който го прави много лесен и приятен за използване, както за начинаещи, така и за професионалисти. На една ръка разстояние са опциите за създаване и стартиране на виртуалните машини, като след това лесно могат да бъдат използвани и разглеждани.

Този софтуер позволява лесно да се обменят данни и файлове между основната ви операционна система и виртуалната. Позволява и стартирането на няколко операционни системи по едно и също време. Могат да се направят допълнителни настройки на виртуалната машина като настройка на процесора, с колко ядра да е, колко RAM да използва, мрежова карта, оптични устройства, USB контролер, звукова карта, видео карта, принтер и др. Може да се импортват данни от OVF, VMX, OVA или VMC формати.

VMware Workstation Player

 

Много интересна и полезна функция, която дава VMware Workstation Player е създаването на портъбъл виртуална машина, като така всичко се помещава в един контейнер под формата на файл, който можете да носите на външен носител и да стартирате навсякъде, без да се налага да имате инсталиран допълнителен софтуер. Във файла се помещават VMware Workstation Player и самата операционна система, която сте създали преди това.

Прочетете още:  VMware Workstation Pro 15.0.3 Build 12422535 Final download

VMware Workstation Player използва средно количество компютърен ресурс, което, разбира се, зависи и от типа на операционната система и нейните настройки. Всеки един потребител може лесно да работи с този софтуер, благодарение на приятелски настроения интерфейс, а когато срещне затруднения винаги може да се обърне към богатата библиотека от help файлове.

За да бъдат създадени виртуалните машини на потребителите ще им е необходим VMware Workstation Pro.

Промени спрямо миналата версия:
Nested virtual machines might cause Workstation Player processes to crash

When you nest a virtual machine within a virtual machine, Workstation Player might crash as it displays the following message: NOT_IMPLEMENTED vmcore/vmm/hv/vt/hv-vt.c.

Лиценз: Безплатен

Download: VMware Workstation Player 15.0.3 Build 12422535 Final Windows x64

Download: VMware Workstation Player 15.0.3 Build 12422535 Final Linux x64

5/5 (1 Review)

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук