ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.8.038.18284 Final download – антивирус, вирус, антивирусна защита

0
981
ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.4.260.17960 Final download - антивирус

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewal е удачен безплатен антивирусен софтуер, който предлага защитна стена, което предоставя добра защита от вируси, троянци, спайуер, малуер, червеи и други.

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.8.038.18284 Final download - антивирус, вирус, антивирусна защита 1

Всеки компютър е изложен на опасност от заразяване. Дори и да не е свързан с интернет, винаги може да се зарази от флашка или друг външен носител. Рискът се повишава в пъти, когато компютърът е свързан с интернет, особено ако използвате Windows, който е известен със своята уязвимост към вируси.

За щастие има много антивирусни продукти, които да се грижат за сигурността на операционната ви система. Такъв продукт е и ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall.

Програмата идва с приятен и добре подреден интерфейс, който е интуитивен и се работи лесно с него. Целта е потребителите от всички групи да се справят безпроблемно с продукта. Благодарение на няколкото слоя за сигурност, които са специално създадени да работят заедно, продуктът дава добра и надеждна защита срещу всякакъв тип нападения, още преди да са повредили нещо по системата ви.

Притежава и модул за real time защита, който в реално време следи за атаки, като така всеки един подозрителен файл или атака биват отблъснати моментално.

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewal

 

Режимите на сканиране са бърз и пълен. Бързото сканиране отнема няклко минути и сканира най-застрашените зони от операционната система. Пълното сканиране е много бавно, но затова пък резултатите са по-сигурни, защото се сканира абсолютно всичко, което се намира на компютъра.

Допълнително условие за сигурност винаги е била и защитната стена. Продуктът идва с вградена защитна стена, която ще следи целия входящ и изходящ трафик, като дава възможност на потребителя да блокира подозрителни елементи от достъп до машината или извън нея. Тя се предлага и като отделен продукт – ZoneAlarm Free Firewall.

Прочетете още:  UsbFix Free 2019 (11.020) Final download - антивирус, антималуер, флашка

Полезна функция е и защитата на лични данни. Този модул следи дали някой не ви следи трафика, докато сърфирате в интернет, а също така има и възможност за създаване на бекъп, който да качи в облака на най-важните ви данни.

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall е лека и не изисква голям компютърен ресурс. Предлага много добра защита и със своя приятен и лесен интерфейс е предпочитана от много потребители. Потребителите, които са заинтригувани могат да разгледат и другите продукти ZoneAlarm Internet Security Suite, ZoneAlarm Pro Firewall, ZoneAlarm Extreme Security.

Промени спрямо миналата версия:
Removed: Parental Controls
Added: Anti-Phishing to user interface
Fixed: SBACipollaSrvHost exposes WCF service to low privilege users which can be leveraged to execute arbitrary code as SYSTEM.
Check Point would like to thank Chris Anastasio for discovering the issue and bringing it to the attention of Check Point.

Лиценз: Безплатен

Download: ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.8.038.18284 Final

0/5 (0 Reviews)