EaseUS Todo Backup Home 12.0.0.0 Build 20191118 Final download – бекъп и възстановяване операционна система

0
971
EaseUS раздават безплатни лицензи за EaseUS Todo Backup Home 10.0

Въпреки всички програми, които използваме, за да защитим нашите компютри, те никога не са на 100% защитени. Можете да използвате EaseUS Todo Backup Home, за да свършите това по един много лесен и сигурен начин.

EaseUS Todo Backup Home 12.0.0.0 Build 20191118 Final download - бекъп и възстановяване операционна система 1

Понеже никога нищо не може да бъде защитено на 100% от заплахи от вируси или пък от хардуерни повреди, се налага да се прави бекъп на важна информация, на операционната система, дялове или хард диск, за да можем да възстановим на по-късен етап, ако имаме проблеми с развален хардуер, инцидентна загуба на данни или масирана атака от вируси. Точно с тази цел е създаден софтуерният продукт EaseUS Todo Backup Home.

Основният прозорец на програмата ни дава достъп до най-важните и често използвани функции като различните видове бекъп, където можете да направите бекъп на вашата операционна система, имейл, на определени файлове, дялове или на целия хард диск, с възможност дори за устройства с Android. Няколко опции могат да бъдат настроени при желание, като ниво на компресия на бекъпа, криптиране на бекъпа с парола, за по-висока сигурност, разделяне на бекъпа за по-лесно съхраняване и други.

EaseUS Todo Backup Home

 

Друга полезна функция е клонирането на диск сектор по сектор, като тази опция може да се приложи на определен дял или на целия хард диск. Това е полезна възможност в случаите, когато сте решили да прехвърлите цялата налична информация от един хард диск на друг.

EaseUS Todo Backup Home

 

Допълнителни възможности като проверка за грешки на бекъпите, задаване за предварително зареждане преди операционната система и възстановяването от бекъп при проблеми и създаването на спасителни дискове, правят тази програма незаменим помощник за всеки един потребител, който иска файловете му да са подсигурени. За тези потребители, които се интересуват от този продукт, може би ще имат интерес и към Workstation версията EaseUS Todo Backup Workstation.

Прочетете още:  Acronis Backup for VMware 9.0.10571 download

Промени спрямо миналата версия:

  • New:
  • Supported latest Windows 10
  • Supported latest Office Outlook 2019
  • Improved:
  • Enhanced backup performance
  • Other minor improvements

Лиценз: Trial

Download: EaseUS Todo Backup Home 12.0.0.0 Build 20191118 Final

0/5 (0 Reviews)