Snappy Driver Installer R1909 Final download

0
1336
Snappy Driver Installer R1904 Final download

Snappy Driver Installer е софтуер, който е изключително полезен при намиране на драйвъри за вашия компютър.

Snappy Driver Installer R1909 Final download 1

За да работи добре вашия компютър, всеки един компонент трябва да има инсталиран драйвър. За някои потребители е трудно да търсят драйвъри, а за други е просто досадно. Тогава на помощ на Windows потребителите идва Snappy Driver Installer, който ще потърси драйвъри и ще ги инсталира автоматично.

Snappy Driver Installer е създаденот бивш разработчик на DriverPack Solution, използва една и съща база от драйвъри, но Snappy е много по-удобен, без реклами, без инсталиращи се нежелани програми, много е малък и лек и е абсолютно безплатен. Изключително лесен за употреба и с минималистичен интерфейс, който позволяваи смяна на различни теми. Инсталирането на драйвъри за цялата машина може да стане само с три клика на мишката.

Snappy Driver Installer

 

Особено полезен ще ви бъде, ако имате прясно инсталирана операционна система и тепърва ви се налага да дърпате и търсите десетки драйвъри. Само със стартирането си Snappy ще открие всеки един ваш компонент, ще ви предложи драйвър, а от вас се очаква само да маркирате и натиснете бутона Install.

Много е полезна и функцията за сравняване на вече инсталиран драйвър и с този, който предлага програмата. Така всеки един потребител може да види разликите и да прецени дали да инсталира драйвъра.

Snappy предлага и инсталиране по различни критерии като по-нов драйвър от текущия или пък драйвър с по-добро съвпадение по хардуер от текущо инсталирания. Само като се постави мишката върху всеки един хардуерен компонент и потребителя получава пълна информация във всякакви детайли.

Прочетете още:  WinToUSB 4.5 Final download - Windows, Windows To Go флашка

Трябва да се спомене, че за да работи коректно програмата трябва да си свали база данни с драйвъри, която не е никак малка, както всеки един подобен продукт. Това става еднократно, като след това базата просто се обновява при желание.

Преди да се инсталира, какъвто и да било драйвър, Snappy ще и предложи да направи точка на възстановяване (restore point) и в случай на проблем да може системата да се възстанови от нея. Наравно с инсталирането на драйвъра се създава и лог, който е детайлен и покрива всички операции, които са били извършени.

Snappy Driver Installer е portable, което ще рече, че не се нуждае от инсталация. Това го прави особено полезен, защото може да се прехвърли на флашка или друг тип външно устройство и да се използва на множество компютри с просто стартиране на изпълнимия файл.

Лиценз: Безплатен/GPLV3

Download: Snappy Driver Installer R1909 Lite Final

Download: Snappy Driver Installer R1909 Full Torrent Final

0/5 (0 Reviews)