Google Drive 3.46.7395.1225 Final download – облачно пространство, синхронизация файлове

0
1231
Google изтрива вашите резервни копия на информацията ви

Google Drive ще ви помогне да синхронизирате вашите файлове в облака и по този начин винаги да имате достъп до тях, независимо къде се намирате.

Google Drive 3.46.7395.1225 Final download - облачно пространство, синхронизация файлове 1

С този клиент можете да имате достъп до вашите файлове през различни устройства, подобно на Dropbox, като двете програми са доста сходни в принципа си на действие.

Инсталацията е много бърза и праволинейна, като преминава абсолютно безпроблемно. Потребителят трябва да използва свой Google акаунт, с който да може да се логне в програмата.

След като бъде инсталиран програмата ще създаде папка и автоматично ще синхронизира всички файлове и папки, които сложите в него. Програмата резидира в системния трей, където с десен бутон могат да се извикат разлчни настройки като това да видите папката за споделяне или да отидете до уеб версията на приложението.

Google Drive

 

Ако сте на устройство, което няма инсталиран Google Drive, можете да достъпите вашите файлове и през уеб приложението на drive.google.com, където можете да триете и създавате файлове и папки, да ги качвате и пр., но, разбира се, чрез инсталирания на устройството ви клиент е много по-удобно и бързо.

В настройките има много полезни функции като синхронизиране на определена папка, ограничаване на скоростта на ъплоуд и даунлоуд, настройка на това дали Google Drive да се стартира заедно с операционната система или не, бутон за ъпгрейд за повече пространство и други.

Безплатното пространство, което предлагат от Google е цели 15GB, докато с доплащане може да се закупи огромното пространство от 16TB. Няма ограничение при скоростта на трафика, а максималният обем на файла, който ъплоудвате в облака, не може да надхвърля 10GB.

Google Drive

 

Прочетете още:  ICQ 10.0 Build 40559 Final download - VoIP, чат, обмяна на файлове

Програмата е много лека и почти не оказва влияние върху ресурсите на устройството, на което се използва, а работата с нея е приятна и много лесна. Всеки един потребител би се справил с нея безпроблемно, което заедно с доброто количество обем, което се предоставя, я прави предпочитан продукт сред потребителите. Предлага се официално за Windows и Mac OS X и неофициално, но в напълно работещ вариант и за Linux.

Промени спрямо миналата версия:

https://support.google.com/a/answer/7573023?hl=en

Лиценз: Безплатна

Download: Google Drive 3.46.7395.1225 Final Windows

Download: Google Drive 3.46.7395.1225 Mac OS X

Download: Grive2 Ubuntu Linux .deb

Download: Grive2 Arch Linux

Download: Google Drive Android

Download: Google Drive iPhone/iPad

0/5 (0 Reviews)