ICQ 10.0 Build 40559 Final download – VoIP, чат, обмяна на файлове

0
1145
ICQ 10.0 Build 35681 Final download - VoIP

ICQ е добре известен instant messaging софтуер, с който можете да чатите с ваши приятели, да разговаряте с тях и да ви държи винаги в контакт с тях.

ICQ 10.0 Build 40559 Final download - VoIP, чат, обмяна на файлове 1

Името му идва от фразата „I Seek You“. С него можете да пращате съобщения, да осъществите видео и аудио чат, имейл, да осъществявате трансфер на файлове и пр. Целта на този клиент е да ви държи навсякъде онлайн, без оглед на устройството. Наличен е за Windows, Linux и Mac OS X, както и мобилни платформи като Android, Java телефони, Windows Mobile, Blackberry, Symbian, Bada, iPhone.

Инсталацията преминава безпроблемно, като не се предлагат никакви опции за настройване, а след това ни посреща познат интерфейс, който се е утвърдил през годините като най-удобен за подобен тип софтуер.

В основния прозорец са вашите контакти, с които можете да комуникирате, да достъпите допълнителните опции с десен бутон върху тях, а бутоните за групов и видео чат са на видно място под контактите. Добавянето на контакт става много лесно, само с натискането на бутон, който отново е в основния прозорец.

Търсенето на контакт също е улеснено максимално и е на един клик разстояние. Интерфейсът е много гъвкав и може да се променя по всякакъв начин, така че да удовлетвори нуждите на всеки един потребител. Също така се предлагат и много скинове.

ICQ

 

Чатът е стандартен на това, което са свикнали да виждат потребителите, видим е, като размерите му могат да бъдат променяни, а също така предлага и много емотиконки. Видео и аудио разговорите предлагат много добро качество на връзката и картината. Поддържат се и за мобилните платформи. От прозореца за разговори може да се избере и опцията за интегрирани в приложението игри.

Прочетете още:  Adobe Dreamweaver CC 2017.1 Build 9583 download - уеб дизайн, създаване на сайтове

Дори и да нямате създаден профил в ICQ, вие пак можете да го използвате посредством най-популярните социални мрежи като Facebook или Yahoo и Google Mail. Също така има уеб базиран клиент, който може да работи на всеки един компютър и се казва ICQ2Go, като така не се налага да имате инсталиран клиента.

Лиценз: Ad-Supported

Download: ICQ 10.0 Build 40559 Final Windows

Download: ICQ 10.0 Build 40559 Final Linux x86

Download: ICQ 10.0 Build 40559 Final Linux x64

Download: ICQ 3.0.13443 Final Mac OS X

Download: ICQ Android Final

Download: ICQ iOS Final

Download: ICQ Windows Phone Final

Download: ICQ за други платформи

0/5 (0 Reviews)