DAEMON Tools Pro/Ultra 5.7.0.1284 Final download

0
1273
DAEMON Tools Lite 10.10.0.0811 Final download

DAEMON Tools е програма, която ви дава възможност да създавате виртуални CD, DVD и Blu-Ray устройства и да зареждате огледални образи на дискове/имиджи в тях.

DAEMON Tools Pro/Ultra 5.7.0.1284 Final download 1

Също така идва и с инструменти за конвертиране и записване на дискове. Това са издания, които представляват разширени версии на DAEMON Tools Lite.

Инсталацията не е сложна и протича бързо, но потребителите трябва да внимават, защото инсталаторът предлага инсталиране на трети програми. Ако искате винаги да сте сигурни, че няма да инсталирате нещо странично и което не искате, можете да използвате Unchecky.

Страничните програми, които се предлагат в инсталатора не са необходими за нормалната работа на DAEMON Tools, така че могат да се махнат безпроблемно. При стартиране програмата се появява и в системния трей, откъдето могат да се достъпят някои опции като спиране на автоматичния ъпдейт, автоматично зареждане на образи/имиджи, смяна на език, настройка на файловата асоциация, смяна на цветовата схема и др.

DAEMON Tools

Интерфейсът е стегнат и добре организиран. Зареждането на образите/имиджите става с един клик или с влачене. Ако потребителят иска малко по-разширени настройки, то той лесно може да ги достъпи – да настрои определена буква за виртуалното оптично устройство, да избере режим на емулиране между SCSI и IDE, добавяне на маунт поинт, избиране на регион за DVD.

DAEMON Tools Ultra разполага с още много опции, някои от които заслужават да се отбележат, като запис на дискове, запис на имиджи в дискове, мултисесиен запис, както и възможността за изключване на мултисесийния режим, верификация на записа, създаване на RAM или VHD диск, компилиране на MDX, MDS, MDF в нормален ISO файл, конвертиране на образи/имиджи в други формати и още много.

Прочетете още:  Windows 10 Color Control 1.3 download - персонализиране на Windows

Лиценз: Ad-Supported

Download: DAEMON Tools Pro 8.2.0.0709 Final

Download: DAEMON Tools Ultra 5.7.0.1284 Final

0/5 (0 Reviews)