Adobe Photoshop CC 2019 20.0.4 Final download – редактиране и обработка на изображения и снимки

0
1565
Adobe Photoshop CC 2019 20.0.4 Final download - редактиране и обработка на изображения и снимки

Adobe Photoshop е професионален софтуер за редактиране и манипулиране на изображения, безспорен лидер на пазара.

Adobe Photoshop CC 2019 20.0.4 Final download - редактиране и обработка на изображения и снимки 1

За качествата на програмата за редаактиране и манипулиране на изображения Adobe Photoshop говорят хилядите професионалисти, които я използват в работата си всеки ден и се опират на нея. Мощният инструмент на Adobe дава хиляди възможности за редактиране и манипулиране на изображения, както и създаването им, Photoshop отдавна се е превърнал в стандарт в сферата на изображенията и обработката им.

Инсталацията преминава безпроблемно, като на потребителя се дава възможност да се логне с предварително създаден акаунт или да остави това за по-късно.

Интерфейсът е много добре организиран, но за начинаещи може да се стори твърде сложен. Това е така, поради многото функции за редактиране и манипулиране на изображения, които предлага програмата.

Adobe Photoshop

 

С Photoshop могат да се редактират всякакви изображения, да се прави анализ, да се нанасят автоматични корекции по тях, да се завъртат, да се оразмеряват, да се прилагат различни ефекти, да се създават HDR изображения, както и да се редактират 3D изображения.

Могат да се коригират нюансите, наситеността на цветовете, да се създават скици, да се рисува и още много. Интересни за потребителите може би ще са инструментите Content-Aware. С тяхна помощ може да се изреже определена част от снимката и след това да бъде „закърпена“ с незабележима кръпка, давайки възможност за ретуширане на изображението.

Продуктивността на програмата за редакктиране и манипулиране на изображения се повишава драстично от използвания Mercury Graphics енджин. Благодарение на него потребителят може да редактира и манипулира изображения, както и да редактира видео с много голяма бързина. Освен това позволява и голям контрол над тоновете, лесно тониране, а конвертирането black-and-white става невероятно лесно с множеството предварително зададени пресети.

Прочетете още:  Ashampoo Photo Optimizer 7.0.2.0 Final download - редактиране на снимки

Adobe Photoshop е подходящ инструмент за редактиране и манипулиране на изображения, както за начинаещи, за техните основни дейности, така и за професионалистите, които могат да създадат истински шедьоври с този софтуер.

За потребителите, които търсят добра безплатна алтернатива, се предлага Gimp. Потребителите, които искат да организират своите колекции от изображения по приятен и лесен начин, могат да погледнат Adobe Photoshop Elements.

Лиценз: Trial

Download: Adobe Photoshop CC 2019 20.0.4 Final

0/5 (0 Reviews)