3DP Chip 19.02 Final download – инициализиране на хардуер

0
987
3DP Chip 19.02 Final download - инициализиране на хардуер

3DP Chip е софтуер, който ще инициализира автоматично хардуера на компютъра ви и ще свали последните драйвъри за него, за да може компютърът ви да работи на топ ниво.

3DP Chip 19.02 Final download - инициализиране на хардуер 1

За да работи стабилно една операционна система и с пълен капацитет, то драйвърите ѝ трябва да са правилно подбрани и инсталирани и не на последно място да са актуални. За повечето потребители това е затруднение, но за щастие има различни разработчици, които помагат в такива ситуации със софтуер, който се грижи за това. Точно такъв продукт е и 3DP Chip. Той ще ви даде точна информация за вашия хардуер и идентифицирайки го, вие знаете вече какъв драйвър ви е необходим.

Програмата е с простичък интерфейс и поставена до DriverMax, AIDA64 или Driver Genius изглежда поостаряла, но върши чудесно работата, за която е създадена. Това, че външният ѝ вид е семпъл, не се отразява върху ефективността ѝ.

В основния прозерец на програмата, който е в секция Driver, потребителят може да види информация за процесора, дънната платка, видео картата, звуковата карта, лан карта, както и за мишката. Най-долу в същия прозорец има и информация за текущата честота на процесора, обема на оперативната памет – RAM и типа на операционната система.

В секция Backup програмата дава възможност за бекъп на текущите драйвъри, както и възможността за възстановяване от предишни бекъпи.

3DP Chip

 

Цъкайки на секцията Q&A/Bug, потребителят бива попитан дали иска да съхрани в клипборда информация за бъг репорт към разработчиците. Това е в случаи при проблеми в работата с програмата и неправилно разпознат хардуер.

Прочетете още:  I Don't Want Windows 10 v.4.0 download

Последната секция Update е за ъпдейт на програмата и линкове към други продукти като 3DP Net, която автоматично разпознава драйвъра на лан картата, 3DP Bench, която е програма за тестване на процесора, като включва и поддръжка за многоядрени процесори и 3DP Cleaner – почистващ инструмент за ненужни процеси и сървиси.

Промени спрямо миналата версия:

Newly added product or support has been enhanced. Video card: AMD Radeon RX 580 (150W)Intel UHD Graphics 610
Intel UHD Graphics 615
Intel UHD Graphics 617
Intel UHD Graphics 620
NVIDIA GeForce MX150 (30W)
NVIDIA GeForce GTX 1060 with Max-Q Design (80W)
NVIDIA Quadro P2000
NVIDIA Quadro RTX 4000
Multimedia:
Conexant HD Audio : SmartAudio
Intel SST Audio
NVIDIA HDMI Audio

Лиценз: Ad-Supported

Download: 3DP Chip 19.02 Final

0/5 (0 Reviews)