Ashampoo AntiSpy 1.1.0.1 download

0
922
Ashampoo AntiSpy 1.1.0.1 download

Ashampoo AntiSpy – изключете телеметрията и всякакво проследяване в Windows 10 с това безплатно приложение и забранете на странични програми да четат информация от вашите имейли, контакти и съобщения.

Ashampoo AntiSpy 1.1.0.1 download 1

Един от големите, проблеми, които тревожат потребителите при Windows 10 е високата степен на следене на потребителя, или така наречената телеметрия, в най-разнородни дейности.

Потребителят бива следен какви приложения използва, по колко време ги използва, колко време прекарва в интернет, какви сайтове посещава и колко време прекарва в тях, следят се имейлите паролите, разговорите, контактите и пр.

За да могат потребителите да противодействат на тази практика, трябва да използват страничен софтуер като Ashampoo AntiSpy на известната компания Ashampoo, с който да могат да спрат телеметрията.

Приложението не се нуждае от инсталация, защото е в portable вариант, което означава, че може да е винаги с потребителя на външен носител като флашка, оптичен диск, външен хард диск и пр., като само трябва да се стартира. По този начин не се оставят никакви следи в регистъра на Windows или където и да било другаде.

 

Ashampoo AntiSpy

 

Интерфейсът на програмата е семпъл и приятен, като всичко необходимо е изнесено само в един прозорец. Всяка една функция, която може да бъде спряна или пусната е ясно видима, а включването или изключването става само с натискането на съответния бутон, който се отнася за нея.

Ashampoo AntiSpy дава възможност от специален бутон да се използва препоръчана от производителя, да се размаркират всички настройки или при нужда да се върнат настройките по подразбиране.

За потребителите, които знаят какво правят, се дава възможност сами да изберат коя функция да е пусната или спряна. Лесно може да бъде спряна Cortana, проследяването на локацията, забраняване на приложенията да предлагат реклами, да се изпращат данни към Microsoft за това как пише потребителят, да се спрат биометрията, автоматичните ъпдейти за драйвърите, Cortana, използването на камерата и микрофона от браузъра Edge, четенето на съобщения от странични програми, достъпът на програми до имейли, календар и много други.

Прочетете още:  Driver Magician Lite 4.91 download - инсталиране на драйвъри

С Ashampoo AntiSpy може да се забрани на приложенията да споделят и синхронизират информация с други Wi-Fi устройства , да се спре споделянето на интернет, да се спре споделянето на интернет при ъпдейти, да се преустанови достъп на програмите до акаунта на потребителя, неговото име и данни. Също така се дава възможност и за спиране на синхронизацията на OneDrive.

Лиценз: Безплатен

Download: Ashampoo AntiSpy 1.1.0.1

0/5 (0 Reviews)