UEFITool 0.26 download

0
453
UEFITool 0.21.5 download

UEFITool е безплатна пъргава програма за Windows, чрез която можете да редактирате BIOS имиджи, и ви дава възможност за визуализация на данните, които се състоят в тях, плюс възможността за редактиране.

Приложението се цели в една сфера, която не е много рекламирана в днешно време, защото се смята, че редактирането на BIOS е работа за професионалисти. Точно тази част се променя с UEFITool, защото той се цели не само в професионалистите, но и в обикновените потребители. Разбира се, не може да се каже, че всеки може да работи с програмата, но с минимални познания при модифицирането на BIOS, би трябвало да се справи.

UEFITool

Дизайнът на програмата е максимално опростен, за сметка на функциите, които са много и най-разнообразни. Поддържа множество BIOS формати като ROM, BIN, CAP, BIO, FD, WPH и EFI, които, когато се заредят, се появяват в структуриран вид, заедно с детайли като име на обектите, тип и подтип.

Операциите, които можете да извършвате са доста и са от рода на екстрактване на данни от имидж файла, да внасяте промени и данни и пр.

Промени спрямо миналата версия:

added parser of NVAR NVRAM format
more NVRAM parsing soon
still no editing, because of builder code state

Лиценз: Безплатен

Download: UEFITool 0.21.5

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  USB Flash Security++ 4.1.12 download