Windows 10 Color Control 1.3 download – персонализиране на Windows

0
175
Windows 10 Color Control 1.3 download - персонализиране на Windows

Windows 10 Color Control е лесен за използване софтуер, който дава неограничени възможности за персонализиране на цветовете при Windows 10 и неговите старт меню, таск бар, теми и пр.

Въпреки че Windows 10 позволява някакво ниво за индивидуализация на старт менюто и неговите цветове, в края на краищата получавате някакви тъмни оттенъци, нямащи нищо общо с желания от вас цвят.

Възможностите му дори не се доближават до тези при Windows 8.1, където потребителят може да настройва наситеност, яркост, контраст и нюанс. Ако сте напреднал потребител, ще промените алгоритъма за пресмятане на цветовете, но ако не сте, не се отчайвайте, Windows 10 Color Control е тук, за да реши този проблем.

Програмата е портъбъл приложение, което не се нуждае от инсталация. Това, което трябва да се направи е просто да се стартира. Така потребителят е улеснен максимално и моментално има достъп до 65 536 цвята, вместо само до 48 готови пресета, които предлага Windows 10. Интерфейсът е простичък и интуитивен.

 

Windows 10 Color Control

 

Windows 10 Color Control събира информацията за текущия цвят и ви я показва в реално време. Има опция за промяна на DWM и Accent цветовете, цветовете на windows boarders, както и на старт менюто и таск бара. Допълнително можете да променяте оттенъка, яркостта, контраста, стойности на осветеност и стойности на RGB. Има и функция, която позволява изключването на новия алгоритъм за цветовете в Windows 10, така нареченият auto-color accent algorithm.

Windows 10 Color Control е един добър начин да промените изгледа на вашия Windows 10 и да не се ограничавате само до 48 – тте готови настройки, които се предлагат в него.

Прочетете още:  DAEMON Tools Pro/Ultra 5.7.0.1284 Final download

Лиценз: Безплатен

Download: Windows 10 Color Control 1.3

0/5 (0 Reviews)