Ashampoo HDD Control 3.20.00 download

0
105
Ashampoo HDD Control 3.20.00 download

Ashampoo HDD Control е много полезен инструмент за дефрагментация и наблюдение на хард дискове при Windows.

Ashampoo HDD Control 3.20.00 download 1

Ashampoo HDD Control ще помогне на потребителите да подобрят представянето на своите хард дискове, да наблюдават тяхното здраве, както и да ги дефрагментират.

Програмата се инсталира много лесно и е със стандартната за Ashampoo процедура. Предлагат се малко опции като създаване или не на шорткъти, промяна на директорията за инсталиране, проверка за ъпдейти и избор на потребител, за който да се инсталира или да бъде инсталирана за всички потребители.

Интерфейсът е доста приятен и добре организиран. Дори начинаещите потребители биха се ориентирали бързо при работата си с продукта. В страничен панел са поставени основните функции, а в основната част на прозореца се дава информация според избраната функция.

Потребителят може да получи детайлна информация за своите хард дискове като модел, фърмуер, кеш, файлова система, статус на S.M.A.R.T. и пр. Лесно могат да бъдат стартирани различни S.M.A.R.T тестове, тест за скорост, както и тест на повърхността на хард диска за грешки.

Ashampoo HDD Control

 

Потребителите на механични хард дискове могат да дефрагментират своите дискове, ако има нужда от това. Те могат да направят анализ и да преценят дали има нужда от дефрагментация, която да повиши скоростта на техните хард дискове, а оттам и на цялата система. Потребителите с твърдотелни SSD дискове не трябва да ги дефрагментират, защото това скъсява техния живот, а освен това там няма въртящи се части и дефрагментирането е абсолютно безполезно.

Потребителите могат да се възползват и от допълнтелните инструменти, които предлага Ashampoo HDD Control. Те могат да изтрият ненужните файлове с модула за почистване на хард дискове. Това са различни временни файлове, лог файлове и ерор репорти. Има и модул за изтриване на историята и проследимата информация от интернет браузъри като Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome и други.

Прочетете още:  Aomei Dynamic Disk Manager Home Edition 1.1 download

Допълнително се предлагат и полезни инструменти за намиране на дублиращи се файлове, перманентно изтриване на файлове, възстановяване на изтрити файлове, както и модул за информация за свободното пространство.

Всеки един от модулите може дабъде настройван в детайли по лесен и разбираем начин. Програмата може да се подсигури с парола, позволява смяна на скинове, както и смяна на езика.

Промени спрямо миналата версия:
Network monitoring for up to 3 PCs – NEW
Automatic email notification – IMPROVED
Detailed technical information on your hard disks – IMPROVED
Compare benchmark results online – IMPROVED

Лиценз: Trial

Download: Ashampoo HDD Control 3.20.00

0/5 (0 Reviews)