EaseUS Todo Backup Free 12.0.0.0 Build 20191118 Final download – бекъп и възстановяване операционна система

0
990
EaseUS раздават безплатни лицензи за EaseUS Todo Backup Home 10.0

EaseUS Todo Backup Free е софтуер, чрез който можете да бекъпвате вашите дялове, файлове, хард дискове и операционни системи, като след това можете да ги възстановите при нужда.

EaseUS Todo Backup Free 12.0.0.0 Build 20191118 Final download - бекъп и възстановяване операционна система 1

Интерфейсът е изчистен, интуитивен и добре организиран. Програмата се целѝ, както в напредналите, така и в начинаещите потребители, които без проблем могат да се справят с програмата и с нейните функции. Поради тази причина създаването на бекъп е много лесно. Има няколко режима за създаване – system, smart, disk/partition или file.

При създаването на бекъпа потребителят има възможност да настрои няколко неща, примерно като компресията на изходния файл. Задаването на висока компресия води до по-малък размер на изходния файл, но изисква повече процесорна мощ и повече време. При по ниска компресия съответно изходният файл е по-голям, но се създава по-бързо и изисква по-малко процесорна мощ.

Възможна е и настройката на приоритета за процесора, указване в коя директория да отиде изходният файл, промяна на настройките за текущия план, създаване на парола на изходния файл, така че да е защитен от чуждо посегателство, настройване за направата на бекъп в определена дата и час и други.

EaseUS Todo Backup Free

 

Интересни опции са още възможностите за проверка на бекъпите за грешки, клониране на бекъпите или изтриването им от хард диска, преглед за евентуални грешки, сигурно изтриване на файлове, създаване на рескю дискове за WinPE или Linux системи и много други.

EaseUS Todo Backup Free е изключително полезна програма, с добре направен интерфейс, който помага дори и на начинаещи потребители да работят с него, като им помага в процесите с инструкции стъпка по стъпка. Множеството опции го правят незаменим помощник за всеки един потребител. За потребителите заинтригувани от продукта, но искащи повече възможности, могат да погледнат EaseUS Todo Backup Home, EaseUS Todo Backup Workstation и EaseUS Todo Backup Server версиите.

Прочетете още:  Portable CrystalDiskMark 5.2.1 download - тестване скорост HDD, SSD

Промени при версия:

Spoiler

  • New:
  • Supported latest Windows 10
  • Supported latest Office Outlook 2019
  • Improved:
  • Enhanced backup performance
  • Other minor improvements

[collapse]

Лиценз: Безплатен

Download: EaseUS Todo Backup Free 12.0.0.0 Build 20191118 Final

0/5 (0 Reviews)