EASEUS Partition Master Professional/Server 12.10 Final download

0
1011
EASEUS Partition Master Professional/Server 12.10 Final download

EASEUS Partition Master Professional Server е доказал се във времето със своята ефективност инструмент за управление на хард дискове.

EASEUS Partition Master Professional/Server 12.10 Final download 1

Инструмент, който се използва за манипулиране на хард дискове, като с него лесно можете да създавате, триете, оразмерявате и разделяте дялове, плюс още много полезни функции, които не са налични в свободната версия EASEUS Partition Master Free Edition.

Инсталацията е бърза и безпроблемна, като не се предлагат програми от трети страни. Интерфейсът е стегнат и интуитивен, като всичко необходимо се намира на една ръка разстояние. Полезни функции са разположени в бар, който се намира в горната част, както и други функции, които са разположени в страничен панел.

Лесно могат да бъдат създавани дялове, оразмеряване на дискове, форматиране, задаване на файлова система, промяна на име на дял, конвертиране от първичен в логически и обратното, като всичко това е предоставено в разбираем вид, с възможност за извършване на операциите с мишка или клавиатура, с графика, представяща в реално време промените.

EASEUS Partition Master Professional

 

В страничния панел намираме също полезни функции, които са на една ръка разстояние. Панелът е разделен на две и в долната част се показват чакащите за изпълнение операции. Те чакат за изпълнение, защото нито една промяна няма да се осъществи, докато вие не решите. По този начин може да се коригират грешки, а и могат да се извършат всички операции накуп, вместо да се правят една по една.

Тук също намираме полезните функции като в свободната версия, проверка за фрагментация на диска и евентуалното му дефрагментиране, копиране на цял дял или хард диск, преглеждане на файловете на определен дял, тест на повърхността на виска за дефекти, изтриване на дяловете на определен хард диск, като изтрива и информацията по невъзстановим начин чрез зададен от потребителя брой презаписи, ребилд на MBR.

Прочетете още:  SSD-Z 16.07.01 Beta download

В Professional версията обаче намираме още повече полезни функции като мигриране на операционна система от един хард диск или SSD на друг, конвертиране от MBR в GPT и обратно, възстановяване на изгубени или изтрити дялове, създаване на буутъбъл медия за спешни случаи, когато операционната система не може да бъде стартирана по една или друга причина.

В EASEUS Partition Master Professional всеки потребител може да намери всичко необходимо за управлението на своите дискове.

Промени спрямо миналата версия:
Resize/Move partition faster with better performance.
Support to resize and move EXT2/3 partition.

Лиценз: Demo

Download: EASEUS Partition Master Professional 12.10 Final

Download: EASEUS Partition Master Server 12.10 Final

0/5 (0 Reviews)