Apple ще представят iPhone 8 този месец

0
25
Лоялността към iPhone спада


Слуховете за пускането на дългоочаквания флагман на Apple iPhone 8 се потвърдиха и ето, че той ще бъде анонсиран на 12-и септември. Изглежда обаче няма да има iPhone 7s, вижте защо.

На анонса се очакваше да бъдат обявени моделите iPhone 7s, iPhone 7s Plus и iPhone 8, но според информация на [url=https://9to5mac.com/2017/09/01/iphone-8-edition/“ target=“_blank“ rel=“nofollow]9to5Mac[/url], от Apple май се гласят да прескочат седмата генерация за тези модели и да започнат директно с iPhone 8 обозначението за обновените модели iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

Така, вместо очакваните iPhone 7, iPhone 7 Plus и iPhone 8, по всичко личи, че ще бъдат анонсирани три телефона от осмо поколение, като един от тях ще е специален модел, по случай годишнината на iPhone и ще се казва iPhone Edition.

Моделът за годишнината се очаква да бъде с много големи промени, толкова големи, че досега никога не е имало такива. Той ще има възможност за безжично зареждане, бързо зареждане, ще бъде със стъклен корпус, няма да има четец за пръстови отпечатъци, ще има подобрена система от две камери и камери за лицево разпознаване.

Новите смартфони ще бъдат анонсирани на 12-и септември на пресконференция в централата Apple Park и въпреки високата цена, която, според анализаторите ще надхвърли $1000, се очаква това да е най-успешният модел на компанията от Купертино.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  При Linux Kernel 5.3 продължават подобренията за Sound Open Firmware