Cortana при Windows Mobile се срина

0
46
Cortana при Windows Mobile се срина


Дори рестартирането на устройствата не помага по никакъв начин.

Cortana е повлияна неблагоприятно от неразпознат към момента бъг, който срива приложението при опит за каквото и да било търсене.

При опит за въвеждане на думи в полето за търсене, Cortana се срива моментално. Рестартирането на устройството не помага по никакъв начин. За момент приложението работи коректно, но след секунди проблемът е отново налице.

Постове в Reddit показват, че този проблем съществува на всички устройства с Windows 10, включвайки дори и новите модели на Microsoft – Lumia 950 и Lumia 950 XL. Потребителите в Insider програмата също страдат от този бъг. Проблемът се наблюдава при всички устройства с Windows 10 Mobile 10586.29 и Windows 10 Mobile 10586.36.

В същото време се оказва, че работата с браузъра Edge е безпроблемна, което предполага проблем със сървъра при Cortana.

От Microsoft знаят за проблема и са обявили, че работят по него. Cortana е персонален асистент, който се предлага за всички платформи, които оперират с Windows 10, която е последната операционна система на Microsoft. Тя се предлага на лаптопи, персонални компютри и на мобилни устройства. Този проблем засяга само мобилните устройства. Cortana работи нормално на лаптопи и персонални компютри.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Изтрийте Facebook акаунтите си, време е - призовава съоснователят на WhatsApp