EaseUS подобряват още повече Data Recovery Wizard Professional

0
19
EaseUS подобряват още повече Data Recovery Wizard Professional


Софтуерът за възстановяване на файлове Data Recovery Wizard Professional на световният лидер в сферата EaseUS става все по-добър. Вижте какви нови подобрения ви очакват в новата версия 11.6.

Загубата на файлове може да бъде предизвикана от различни фактори като заразяване с вируси като Petya и WannaCry, неволно изтриване от потребителя, хардуерни проблеми, сриване на операционната система, миграция на операционна система и пр.

В такива случаи на помощ идва специализиран софтуер като EaseUS Data Recovery Wizard Professional, който е известен със своите невероятни резултати в тази област.

Data Recovery Wizard Professional е инструмент от типа всичко в едно, предоставя подобрен потребителски интерфейс, който е интуитивен и много удобен и предразполага за лесната работа с продукта.

Той може безпроблемно да възстанови неволно изтрити файлове при SSD, HDD, флаш памети и карти памет. Възстановяването на файлове може да бъде осъществено при RAW дялове, при повредена файлова система, неволно изтрити или форматирани дялове и пр..

Стъпките за възстановяване на файловете са под формата на съветник, който води потребителя безопасно и разбираемо през целия процес.

Още със стартирането на програмата биват предоставени всички локации, които са намерени на устройството, а потребителят само трябва да избере някоя от тях и да натисне бутона за сканиране.

EaseUS подобряват още повече Data Recovery Wizard Professional 7

EaseUS Data Recovery Wizard Professional сканира избрания дял с голяма бързина и предоставя на потребителя важна детайлна информация за откритите изтрити файлове в удобен дървовиден вид, техния размер, обща големина и брой, дата на създаване, както индивидуална информация за всеки файл.

Предоставят се и удобни филтри, с които могат да бъдат търсени само аудио файлове, видео файлове, документи, картинки, имейли и категория „други“.

Прочетете още:  Librem 5 се приближават към $500 000, след като обявиха анонса за Plasma

EaseUS подобряват още повече Data Recovery Wizard Professional 8

Сега трябва само да се изберат файловете, които е намерила програмата, да се избере локация, в която да бъдат възстановени и да се натисне бутонът за възстановяване.

EaseUS подобряват още повече Data Recovery Wizard Professional 9

Ако потребителят не е намерил файловете, които търси, той може да се обърне към опцията за дълбоко сканиране (Deep Scan), която ще провери щателно диска, картата или флашката за абсолютно всички изтрити файлове, но потребителите трябва да имат предвид, че това ще отнеме и повече време.

Сега, за още по-голямо удобство на потребителите, във версия 11.6 EaseUS Data Recovery Wizard Professional е добавена нова функция, която позволява предварителното преглеждане на PDF и PPT/PPTX файлове.

Това означава, че потребителят може да прегледа файлове от този тип, преди да ги е възстановил. Подобна функция е много полезна, защото позволява предварителен преглед на съдържанието на файловете, които ще се възстановяват и прецизирането им.

В новата версия допълнително е подобрено и качеството на export/import статуса при сканиране.

EaseUS Data Recovery Wizard Professional 11.6 се предлага за различни платформи като Windows, macOS, Android, iOS и може да бъде изтеглен от тук.

От EaseUS предлагат и безплатна версия, която е особено подходяща за потребители, които не са работили досега с продукта и искат да изпробват нейните възможности.

0/5 (0 Reviews)