Всички смартфони на Nokia ще получат Android Oreo 8.0

0
45
Всички смартфони на Nokia ще получат Android Oreo 8.0


Всички смартфони на Nokia ще получат Android Oreo 8.0 до края на годината.

Като част от плана за възвръщане на предишната слава, от Nokia (HMD Global) са преценили, че е добре да предоставят навременни ъпдейти за потребителите си. Ето защо всичките устройства ще получат най-новата версия на Android.

Juko Sarvikas потвърди в Twitter, че всички модели Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 и Nokia 8 ще получат като ъпдейт Android Oreo.

All of our smartphones will upgrade to Oreo, Nokia 3 included. No comments yet on timing so that I don’t get into trouble ?.
— Juho Sarvikas (@sarvikas) September 2, 2017

От Google също споменаха HMD Global в списъка с партньорите си, които ще получат Oreo ъпдейта, което би трябвало да се случи до края на 2017-а година.

Juko Sarvikas не пожела да се ангажира с твърди срокове кога клиентите на компанията ще получат Android Oreo на смартфоните си, за да няма проблеми, но е ясно, че това ще се случи скоро.

Nokia направиха своя дебют в Android екосистемата тази година с телефоните Nokia 5 и Nokia 6, последвани от Nokia 8, който излезе през август. Смартфоните са произведени от HMD Global.

Единственият телефон, който със сигурност няма да получи новия Oreo ъпдейт, поради очевидни причини, е новият Nokia 3310.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт публикуваха кумулативния ъпдейт KB4467681 за Windows 10 Fall Creators Update версия 1709