Ето кои са най-често развалящите се смартфони

0
54
Ето кои са най-често развалящите се смартфони

Последните данни на Mobile Device Repair and Security показват кои са най-често развалящите се смартфони и тези, при които бързодействието е най-лошо. Според данните при бързодействието най-лошо се представят телефоните Xiaomi Redmi 4, а производителят с най-често развалящи се телефони е Samsung.

При най-лошо представящите се телефони заедно с Redmi 4 виждаме и Redmi Y1 също на Xiaomi, а второто място заема Moto G5S Plus. В списъка с най-често развалящи се устройства на първо място е Samsung с устройства като Galaxy S7, Galaxy S8 Plus, Galaxy S7 Active и пр., а други модели включват Nokia 6 и Lenovo K8 Note.

Ето кои са най-често развалящите се смартфони 7

Всъщност високата стойност на развалени устройства при Samsung от 34% е по-ниска от предишни стойности и южнокорейската компания отбелязва подобряване в тази посока. На второ място в негативния списък се нареждат Xiaomi с 13%, следвани от Motorola с 9% и LG със 7%.

Ето кои са най-често развалящите се смартфони 8

Що се отнася за устройствата на Apple, то се оказва, че iPhone 6 се разваля най-често и държи първото място с 26%, следван от iPhone 6s с 14% и iPhone 6s Plus с 9%. По отношение на представянето потребителите на Apple изтъкват като най-голям проблем Bluetooth и Wi-Fi свързаността, а потребителите на Android – бързодействието и камерата.

Ето кои са най-често развалящите се смартфони 9

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе Kali Linux 2019.4 с нова графична среда и нов инкогнито режим