Google изпраща някои Pixel 2 XL смартфони без Android

0
20

Източник: trevoroftard

И докато някои потребители биха се зарадвали на подобна новина, защото може би си представят, че им е дадена свобода да инсталират операционна система по избор, то този случай не е такъв и не е повод за радост.

Това е просто поредният проблем със смартфона на Google Pixel 2 XL, след burn-in проблемите с дисплея, черните петна, сини екрани и изпращането на празна кутия, в която няма телефон.

Потребители в Reddit се оплакват, че при включване на телефона, на дисплея се появява съобщение, че не може да бъде намерена валидна операционна система и че устройството няма да стартира (Can’t find valid operating system. The device will not start).

Понеже Pixel идва със заключен буутлоудър, няма лесен начин, по който потребителите могат да префлашнат смартфона и да инсталират работеща операционна система. След като устройството е гаранционно, то единстевинят начин е да го върнат на Google и да очакват замяна.

Разбира се, подобни проблеми се случват, но те повдигат въпроси относно контрола на качеството на Google, както и на производителите на Pixel 2 XL от HTC и LG.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт вече ще искат бъговете да бъдат оценявани от потребителите
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments