Играта Total War: THREE KINGDOMS идва за Linux през пролетта

0
50
Играта Total War: THREE KINGDOMS идва за Linux през пролетта

Играта Total War: THREE KINGDOMS е новото заглавие от епичната поредица Total War, при което военните действия ще се развиват в Китай. Играчите ще бъдат пренесени в 190-а година преди Христа, където ще трябва да основат своя династия, да обединят разпокъсаната държава и да създадат наследство, което да остане през вековете.

Ще бъде предоставена възможност за избор между 11 велики пълководци, да се наемат герои, които да помагат в тежките битки, борейки се за вашата кауза, побеждавайки враговете ви на всички фронтове – политика, технологии, икономика, военно дело.

Играта все още е в разработка и по нея се работи активно, като плановете са тя да излезе в началото на 2019-а година. За щастие на потребителите на Linux и macOS от студиото Feral Interactive отново са решили да зарадват феновете на франчайза и те съобщават, че вече работят по портването на заглавието за тези операционни системи.

Повече детайли, както и хардуерните и софтуерните изисквания ще бъдат оповестени следващата година, а самата игра е планирана да бъде налична за Linux и macOS на 7-и март 2019-а. Официалният анонс на Feral Interactive относно Total War: THREE KINGDOMS може да бъде видян тук

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Хакери нападат Skype с DDoS атака. Обещават Steam да е следващият