Излезе Mozilla Firefox 62 с някои интересни ноивости

0
29
Наличен е Mozilla Firefox за Windows 10 on ARM

Днес излезе поредната версия на интернет браузъра Mozilla Firefox 62.0, която е налична за Linux, Windows и macOS. В новата версия има различни подобрения и интересни нововъведения.

Разработчиците са добавили възможността потребителите да конфигурират New tab екрана, където вече могат да се показват Pocket данните, важни новини, топ сайтове и всичко това с възможност за определяне на това колко реда от тази информация може да бъде показвана. Налични са и подобрения при синхронизацията (Sync). Потребителите вече имат възможност да премахват различни данни като пароли, буукмаркове, кеш, бисквитки и история.

Добавена е и полезната функция Clear Site Data and Cookies, която се намира вдясно в адресната лента и позволява бърз и удобен достъп до изтриването на свързаните с конкретния сайт данни вместо триенето на всички данни за цялата сесия.

Добавена и нова опция към така нареченото хамбургер меню. Там вече са поместени възможностите за включване или изключване на Tracking Protection. Това е функция, която включва или изключва защитата от проследяване от сайтовете според изискванията на потребителя.

Допълнително са премахнати полетата с описание на буукмарковете и са налични още множество поправки в различни направления.

Mozilla Firefox 62.0 можете да изтеглите от нас или от официалния сайт на Mozilla.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Първата стабилна версия на Microsoft Edge е налична за сваляне
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments