Изтекоха данни за Coffee Lake Refresh 9 gen Intel процесорите

0
118
Изтекоха данни за Coffee Lake Refresh 9 gen Intel процесорите

Преди Intel да успеят да обяват някакви официални данни относно Coffee Lake-Refresh процесорите от девето поколение, от Fujitsu разпръснаха мъглата около новите модели с инцидентно изтичане на документ. Данните могат да се считат за достоверни, защото Fujitsu са официален партньор на Intel, а изтеклият документ представлява таблица за съвместимости между дънни платки и процесори, съобщават от Fanlesstech.

Малко след появяването си в интернет документът беше свален, което може би показва, че изтичането наистина е инцидентно и не е нарочно, но данните вече са налични и от тях разбираме, че Intel ще произведат 35 W TDP процесори с осем ядра, процесори от серията Xeon E-2200 и нови процесори без вградена графична карта.

Изтекоха данни за Coffee Lake Refresh 9 gen Intel процесорите 3

От списъка личи, че новите процесори от девето поколение Coffee Lake Refresh са насочени към бюджетни десктоп машини, бюджетни работни станции, десктоп машини с малък форм фактор и десктоп машини от среден клас.

Списъкът включва и дълго чаканите от потребителите осемядрени процесори с 35W и 65W TDP, като при тях забелязваме, че TDP е същият като при шестядрените модели. Наличните данни показват още и излизането на сървърния модел Xeon E-2200 с четири, шест и осем ядра.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Леново инсталират адуер на 800 000 компютъра. Понасят глоба от $7.3 млн.
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments