Кумулативният ъпдейт за Windows 10 KB3213986 се инсталира нормално при повечето потребители

0
38
Windows 10


Най-накрая безпроблемен ъпдейт от Майкрософт – кумулативният ъпдейт за Windows 10 KB3213986 засега не показва никакви проблеми.

Един път в месеца във вторник от Майкрософт пускат нова серия от ъпдейти и всеки път потребителите очакват да има проблеми, защото неизменно досега това се случва.

Като се има предвид опитът досега, такива проблеми няма да са изненада, но засега, съдейки от постовете на потребителите, няма никакви проблеми, което е удивително.

Трите ъпдейта за Windows 10 Anniversary Update, November Update и оригиналната версия от месец юли 2015-та година, които бяха пуснати в този вторник са KB3210720, KB3210721 и KB3213986 и изглежда, че засега и с трите няма никкъв проблем.

Тези нови ъпдейти са важни за потребителите на Windows 10, защото актуализират тяхната операционна система и включват кръпки по сигурността, което означава, че всеки би трябвало да ги инсталира възможно най-скоро.

Предишните ъпдейти до момента винаги носеха някакви проблеми със себе си. Дали не искаха да се инсталират въобще или пък предизвикваха проблеми от различно естество след инсталацията. Лошото е, че в повечето от случаите Майкрософт може и да са се опитвали да открият причините, но така и не даваха никакви решения на тези проблеми, а оставяха потребителите да се борят сами с проблемите, които те са им създали.

Засега можем само да се надяваме, че от Редмънд най-сетне са се научили как да правят ъпдейтите си безпроблемни и че това ще бъде тенденция, която ще се запази и занапред.

В същото време от компанията обещават да работят в тясно сътрудничество с потребителите, така че ако имате проблеми, може би един от начините да ги решите е да се свържете с Майкрософт.

Прочетете още:  Ето някои от промените, които идват в KDE Plasma 5.10
0/5 (0 Reviews)