Mafia III излиза на 7 октомври 2016-та година. Сдоби се с още един трейлър (видео)

0
46
Mafia III излиза на 7 октомври 2016-та година. Сдоби се с още един трейлър (видео)


Главният герой Lincoln Gray е готов да разбие италианската мафия.

Разработчикът на игри Hangar 13 и издателят Take Two публикуваха официален трейлър за дългоочакваното заглавие в гейм средите Mafia III. За официална дата те посочват 7-и октомври 2016-та година, когато играта ще излезе за PC, Playstation 4 и Xbox One.

Трелърът е фокусиран върху главния герой в третата част от поредицата Lincoln Gray, както и неговото твърдо намерение да разкара италианската мафия от град New Bordeaux, който не съществува в реалността, а е измислен специално за играта.

В новия клип двете компании хвърлят съвсем малко светлина върху геймплея, за разлика от миналия дванадесетминутен клип, който беше публикуван. За сметка на това във видеото могат да се видят значителен брой кътсцени, които разкриват много добра графика.

За хората, които са решили да закупят играта предварително, ще има и бонус, който е наречен Family Kick-Back, който ще дава достъп до три превозни средства и оръжия, които ще показват статуса на лейтенант на Lincoln Gray в криминалната организация, която той се кани да разбие.

Беше обявена и луксозна версия Mafia III Deluxe Edition, която ще е на цена от 80 долара или евро, както и Mafia III Limited Collector’s Edition, която ще е на цена от 150 евро или долара, според зависимост от региона, в който се продава. Тези версии ще предлагат саундтрака от играта на грамофонна плоча, снимки, книга и още предмети, които ще бъдат обявени в скоро бъдеще.

От Hangar 13 казват, че се стремят в играта да създадат автентична атмосфера от 60-те години. Действието ще се развива през 1968-а година, а главният герой Lincoln Gray, който се завръща от Виетнамската война, ще трябва да проникне в италианската мафия, за да може да я разбие отвътре, като разработчиците съобщават, че ще се стремят да създадат солиден open-world геймплей.

Прочетете още:  Излезе Windows Terminal Preview v0.7

Разработчиците съобщават още, че ще предложат интересни мисии, които ще могат да бъдат изпълнени по различен начин, с мощен оръжеен огън или с тихо промъкване, като ще се използва и специално разработена система за прикритие, която би трябва да провокира играчите да пробват да минават мисиите по алтернативен начин.

Засега не е ясно дали в заглавието се предвижда да се предлага мултиплейър.

0/5 (0 Reviews)