Майкрософт има специален подарък за зимата. Вижте какъв

0
47
Майкрософт има специален подарък за зимата. Вижте какъв

Може би някои наши читатели все още си спомнят Windows ’95 и неговото лого, което стана известно сред феновете на Windows. Това лого от деветдесетте сега се завръща, но под формата на „грозен“ пуловер, който от Майкрософт подаряват за зимата.

Кръстен „Windows Ugly Sweater“ или „Грозен Уиндоус пуловер“, подаръкът представлява пуловер за зимата с логото на Windows ’95, което сега изглежда малко по-добре отколкото през ранните години, а от Майкрософт съобщават, че определен брой щастливци ще го получат напълно безплатно.

Ако и вие искате подобен пуловер, можете да се пробвате на @Windows и да видите дали късметът ще ви се усмихне. В опита да създадат хайп от Майкрософт дори са снимали директора на Insider програмата Дона Саркар, която също се е снимала с пуловера и позира щастливо.

През деветдесетте подобен маркетингов ход не би се приел особено радушно от потребителите, но сега, през 2018-а година понятието за мода е доста размито и сме повече от сигурни, че пуловерът ще намери своите фенове.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе GNOME 3.36.1 с различни поправки