Windows 10 October Update version 1809 вече се предлага за повече потребители

0
53
Windows 10

Windows 10 October Update версия 1809 беше анонсиран официално на 2-и октомври тази година, но малко след това беше изтеглен поради сериозни бъгове. Последва период на затишие, в който на никого не беше ясно кога големият ъпдейт ще се появи отново, докато беше направен повторен анонс на 14-и ноември и се оказа, че всъщност октомврийският ъпдейт стана ноемврийски.

След повторното публикуване на Windows 10 October Update версия 1809 от Майкрософт съобщиха, че вече ще внимават повече и ъпдейтът ще бъде наличен за тесен кръг от потребители, който ще се разширява за в бъдеще. Отчитайки докладите от телеметрията, от компанията ще преценяват кои устройства са готови за новия ъпдейт и ще го предлагат и за тях.

Сега, месец по-късно, нова информация показва, че кръгът от подобни устройства се е разширил и от Майкрософт спускат октомврийския ъпдейт към повече потребители. Това са собствениците на Surface устройствата, сред които Surface Pro, Surface Go и Surface Book.

Въпреки официалната наличност на Windows 10 October Update версия 1809 обаче, се оказва, че някои устройства не го получават и потребителите ще трябва да проверят ръчно в Windows Update. Краят на разпространението на октомврийския ъпдейт трябваше да приключи до края на тази година, но е очевидно, че това няма да се случи и от Майкрософт са много далеч от изпълнението на този график.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  AMD кръпките за Deus Ex: Mankind Divided се появиха в Git