Майкрософт пуска мистериозна кръпка за Windows 10

0
54
Windows 10


От Майкрософт пуснаха новата кръпка KB4033637 за Windows 10 Anniversary Update, версия 1607, но към нея няма никаква информация и потребителите се чудят за какво е всъщност тя.

Изглежда времената, когато не се даваше никаква информация за ъпдейтите се върнаха или поне частично, защото в страницата за ъпдейтите няма никакво обяснение за какво е този ъпдейт и каква е причината да бъде спуснат отделно от Patch Tuesday.

Когато потребител пита Майкрософт относно този ъпдейт, те отговарят на въпроса с въпрос – „Може ли да знаем защо питате конкретно за този ъпдейт?“, което определено не е задоволителен отговор.

Потребителят от reddit [url=“ target=“_blank“ rel=“nofollow]/u/PwnySlaystation01[/url] обаче е бил по-настотелен с въпросите си и е получил повече информация относно KB4033637 и се оказва, че това всъщност е кръпка за Adobe Flash Player за Windows 10 Anniversary Update, версия 1607.

Това обаче не отговаря на въпросите защо към ъпдейта няма никакво обяснение, защо от Майкрософт не искат да дадат информация за него и защо много машини го получават чак сега, а не с ъпдейтите, коиот дойдоха като част от Patch Tuesday на 8-и август.

Очевидно има някаква причина за мълчанието от страна на компанията, като засега няма изгледи причината да се изясни.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  От System76 ще предложат голям ъпдейт на HiDPI в тяхната Linux дистрибуция Pop!_OS