Майкрософт се извинява за неработещите камери на потребителите инсталирали Windows 10 Anniversary Update

0
19
Майкрософт се извинява за неработещите камери на потребителите инсталирали Windows 10 Anniversary Update


От Майкрософт се извиняват за начина, по който направиха неизползваеми уеб камерите на множество потребители с Windows 10 Anniversary Update, въпреки дългия период на тестове преди пускането му. Засега обаче начин за заобикаляне на проблема няма.

Големият ъпдейт Anniversary Update, който пуснаха от Майкрософт на 2-ри август, донесе със себе си множество промени, подобрения и функции, но в същото време донесе и много проблеми, за някои от които от Майкрософт признаха. Anniversary Update донесе и реклами, които не могат да се спират при Home и Pro версията, както и невъзможността за изключване на Cortana и спиране на инсталирането на различни приложения без потребителите да желаят това.

Един от проблемите е и невъзможността да се използват USB уеб камерите на машини, където е инсталиран Windows 10 Anniversary Update. От оплакванията по форумите се вижда, че проблемът засяга както обикновените потребители, така и корпоративните.

Очаква се Майкрософт да изкара поправка за този проблем през септември. За съжаление съм момента няма начин проблемът да бъде заобиколен, а на потребителите остава само да се топлят от извиненята на Майкрософт.

Един от потребителите във форума на Майкрософт съобщава, че милиони потребители са засегнати от най-различни проблеми след инсталирането на Windows 10 Anniversary Update.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Microsoft пусна поредните ъпдейти за някои приложения