Майкрософт се извинява за неработещите камери на потребителите инсталирали Windows 10 Anniversary Update

Майкрософт се извинява за неработещите камери на потребителите инсталирали Windows 10 Anniversary Update


От Майкрософт се извиняват за начина, по който направиха неизползваеми уеб камерите на множество потребители с Windows 10 Anniversary Update, въпреки дългия период на тестове преди пускането му. Засега обаче начин за заобикаляне на проблема няма.

Големият ъпдейт Anniversary Update, който пуснаха от Майкрософт на 2-ри август, донесе със себе си множество промени, подобрения и функции, но в същото време донесе и много проблеми, за някои от които от Майкрософт признаха. Anniversary Update донесе и реклами, които не могат да се спират при Home и Pro версията, както и невъзможността за изключване на Cortana и спиране на инсталирането на различни приложения без потребителите да желаят това.

Един от проблемите е и невъзможността да се използват USB уеб камерите на машини, където е инсталиран Windows 10 Anniversary Update. От оплакванията по форумите се вижда, че проблемът засяга както обикновените потребители, така и корпоративните.

Очаква се Майкрософт да изкара поправка за този проблем през септември. За съжаление съм момента няма начин проблемът да бъде заобиколен, а на потребителите остава само да се топлят от извиненята на Майкрософт.

Един от потребителите във форума на Майкрософт съобщава, че милиони потребители са засегнати от най-различни проблеми след инсталирането на Windows 10 Anniversary Update.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Canonical пускат собствена услуга за пачване на ядрото в реално време
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments