Модифицирана версия на Xiaomi Redmi 3 със сензор за пръстов отпечатък

0
64
Модифицирана версия на Xiaomi Redmi 3 със сензор за пръстов отпечатък


Китайската компания пусна преди няколко месеца Redmi 3, който е Android устройство от средния клас, с огромна батерия от 4100mAh, но нямаше сензор за пръстови отпечатъци.

Телефонът е с 5 инчов дисплей, който е капацитивен и поддържа HD резолюция. Процесорът е осемядрен Qualcomm Snapdragon 616, 64 битов, с тактова честота 1.5GHz, а оперативната памет, с която разполага устройството е 2GB. За съжаление натези, които са очаквали да видят сензор за пръстови отпечатъци, такъв нямаше.

Добрите новини обаче са, че в Китайската регулаторна комисия (TENAA) е забелязана модифицирана версия на Redmi 3, която има въпросния сензор в задната си част. На външен вид е същият, дори и наподобяващата диаманти обвивка е тук, която е съставена от 4166 звезди, които се появяват при подходящ ъгъл при осветление. Разликата тук е, че е намален капацитетът на батерията от 4100mAh на 3000mAh.

Останалите параметри са сходни, същата 13 мегапиксела задна камера и предна, която е с 5 мегапиксела, идва с операционна система Android Lollipop, 4G LTE, и хибриден дуъл сим.

Най-вероятно името на устройството ще е Xiaomi Redmi 3 Prime, но засега няма никаква информация кога ще бъде пуснато официално в продажба.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Най-добрият антивирусен софтуер за Android 2018