Nvidia пуска драйвъри специално за Mafia 3

0
54
Nvidia пуска драйвъри специално за Mafia 3


От Nvidia днес пуснаха драйвъри специално за култовата поредица Mafia 3, с версия 373.06.

С наближаването на крайния срок, когато ще излезе играта Mafia 3, а това ще се случи именно утре, от Nvidia искат да са сигурни, че всичко ще върви по вода при потребителите, които използват техни продукти.

Според Nvidia драйвърът ще осигури оптимално представяне за Mafia 3, както и за заглавията Shadow Warrior 2 и Gears of War 4.

Освен това тази версия ще добави консистентност при кадрите при игри и приложения с виртуална реалност (VR), поправки за Overwatch, където е оправен разваленият лимитър на фреймове в прозоречен режим, поправен е бъг при настройването на цветовете и промяната им при рестарт, поправени са дефектите при стикерите в играта и др.

От Nvidia предоставят няколко инсталационни пакета за различните потребители, които са и за двете архитектури – x86 и х64. Поддържаните версии на Windows са Windows Vista, 7, 8, 8.1 и 10, като освен за десктоп машини, е добавена поддръжка и за лаптопи.

Ако имате нужда от новата версия, то просто трябва да я свалите от сайта на Nvidia, да стартирате инсталацията, да следвате стъпките и просто да изчакате да се разархивират и инсталират необходимите компоненти, а на нас ни остава единствено да ви пожелаем приятни моменти и незабравими изживявания с това невероятно заглавие.

Засега играта ще излезе само за Windows, като излизането ѝ за macOS е потвърдено, но без да е посочена дата. Имайки предвид, че всички по-нови заглавия на 2K Games излизат вече и за Linux, то и потребителите на тази операционна система могат да се надяват Mafia 3 да се появи и при тях.

Прочетете още:  KDE Plasma 5.5 ще има сигурен лок скрийн при Wayland
0/5 (0 Reviews)