От Microsoft обявиха, че големият ъпдейт Anniversary Update е почти готов

0
37
Microsoft се приготвят за Anniversary Update с анонсирането на някои функции


Anniversary Update е официално обявен за 2-ри август, а последните билдове на Windows 10, които излизат в последните дни, са насочени към изчистване на грешки и бързодействие.

Според директора на Insider програмата при Microsoft Dona Sarkar, процесът по изчистване на грешки и ускоряване на бързодействието върви доста бързо, което е причина и за ускореното темпо на издаване на нови билдове, в сравнение с преди.

От Microsoft се опитват да изчистят всички съобщени бъгове, което е и причината все още да няма RC (Release Candidate) версия на ъпдейта, като се очакват още няколко билда преди това. Sarkar приканва участниците в Insider програмата да продължават да съобщават за бъгове до последния момент, за да помогне на компанията да изкара възможно най-безпроблемен вариант на Anniversary Update на 2-ри август.

Потребителите в Insider програмата ще са първите, които ще получат финалния билд на Anniversary Update, но засега не е ясно кой от всичките билдове ще получи RTM статус и кога ще излезе.

Излизането на Anniversary Update е планирано за 2-ри август, когато ъпдейтът ще излезе за РС и мобилните устройства. Ъпдейтът ще дойде с множество нови функции подобрения като Ubuntu Linux Bash, преработено Старт меню, нови образователни приложения, добавки за браузъра Edge и още много други.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе systemd 240 със 70 промени