Идва билд 10586.122 за Windows 10 Mobile

0
40
Идва билд 10586.122 за Windows 10 Mobile


Преди няколко дни билд 10586.107 дойде за потребителите от Insider програмата и сега всички очакват да видят дали Microsoft ще пусне най-накрая операционната система за всички съвместими телефони.

По-рано този месец от Microsoft анонсираха, че Windows 10 Mobile ще дойде за всички съвместими устройства на 29 – ти февруари.

Последният билд, който също е preview, предлага някои минимални подобрения и съдържа повече бъгфиксове, което може да се приеме като знак, че от Редмънд най-накрая подготвят финалното издание на мобилната операционна система и пускането ѝ за всички потребители.

Това обаче е в разрез с информацията, която се появи преди малко, че следващата седмица от Microsoft възнамеряват да пуснат още един кумулативен ъпдейт към потребителите в Insidier програмата. Това стана известно, след като [url=“ target=“_blank]@Core[/url], който е известен с публикуването на изтекли факти около Microsoft, публикува два скрийншота в Twitter, според които Windows 10 Mobile билд 10586.122 ще бъде следващият ъпдейт, който ще бъде спуснат към инсайдърите.

Според него в новия билд няма визуални разлики или поправки, но върви много добре на Lumia 532. Поради липсата на визуални промени може да се предполага, че от Microsoft да приготвили още допълнителни поправки под капака.

Билдът 10586.122 за Windows 10 Mobile е бил компилиран на 22 – ри февруари и е бил листнат в BuildFeed, което дава добри шансове да се появи при инстайдърите през следващата седмица, най вероятно във вторник, каквато е традицията.

Дори и да има нов билд обаче, той ще е несъществен, щом в него няма значителни подобрения. От Microsoft бяха обещали финална версия за Windows 10 Mobile през ранната 2016 – та година и явно вече няма закога да се правят генерални промени.

Прочетете още:  От екипа на Wine обявиха първото официално издание на VKD3D, чрез който ще се играят DirectX 12 игри под Linux

От всичко написано дотук можем да си направим сметката, че е малко вероятно от Microsoft да спазят обещанието си и да пуснат финалната версия в понеделник, след като през следващата седмица се очаква нов кумулативен ъпдейт за участниците в Insider програмата.

0/5 (0 Reviews)