От Microsoft предлагат видео за новата Lumia 650

0
30
От Microsoft предлагат видео за новата Lumia 650


Телефонът е насочен към бизнеса и беше анонсиран по-рано днес. От Microsoft предоставиха видео, в което потребителите да видят колко добър е наистина той.

Видеото е пуснато във френския канал на Microsoft в Youtube и от него виждаме, че устройството има добър външен вид, с метални ръбове, които допринасят за луксозния външен вид и говорят за качество. Телефонът ще бъде пуснат в продажба тази седмица в Европа и ще струва 180€, като ще се предлага в черна и бяла разновидност и няма да се предлагат цветове от миналите серии на Lumia.

Телефонът предлага 1GB RAM, процесор Snapdragon 212 на 1300 MHz, 5 инчов AMOLED дисплей със защита Gorilla Glass 3, основна камера от 8 мегапиксела с автофокус и 2x дигитално увеличение, LED светкавица, както и 5 мегапикселова фронтална камера за селфита и видеоразговори, с широк ъгъл и може да записва видео с резолюция 1280×720 пиксела.

Разполага с вътрешна памет 16GB, които могат да се увеличат до 200GB. Батерията би трябвало лесно да издържа целия ден, защото ще е 2000 mAh.

Допълнително можете да видите повече за работата и външния вид на устройството в публикуваното от Microsoft видео:

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Surface Neo: новото двуекранно устройство на Майкрософт