От Samsung дават по $200 долара за всеки телефон в каквото и да било състояние

0
64
От Samsung дават по $200 долара за всеки телефон в каквото и да било състояние

От Samsung стартираха програма за изкупуване на смартфони, за които от компанията ще плащат от 200 до 300 долара. Офертата звучи доста примамливо, но има уловка – условието е да си закупите новия Galaxy S10.

Промоцията важи за всякакви телефони, които може да са дори и в лошо състояние, стига да не са крадени и да могат да се включват. Офертата включва и iPhone, както стари, така и нови модели. За iPhone 6 и iPhone SE южнокорейският гигант дава по 200 долара, а за iPhone XS и iPhone XS Max цената скача до 300 долара.

Разбира се $200 за iPhone 6 и iPhone SE е доста добра оферта, но $300 за iPhone XS и iPhone XS Max е ниска цена, от която едва ли ще се възползват много потребители. За сметка на това от Samsung ще ви дадат $200 за всеки един друг смартфон, независимо дали той е на LG, Google, Sony или която и да е друга компания.

Един от плюсовете на стартиралата инициатива е, че важи за закупуването на която и да било разновидност на Samsung Galaxy S10, което може да доведе до доста ниска крайна цена. Например моделът Galaxy S10e, който се предлага отключен и със 128GB вътрешно пространство струва $749.99.

По този начин, ако сте съгласни да се разделите със стария си смартфон и вземете $300 от програмата на Samsing, то закупуването на Galaxy S10e може да ви струва едва $449.99, което със сигурност е доста примамлива оферта.

Програмата не включва Galaxy S10+, който се продава на твърда цена от $999.

Прочетете още:  Очакват се криптовируси за смарт телевизорите от догодина
0/5 (0 Reviews)