Пълният ъпдейт 1511 за Windows 10 беше изтеглен

0
43
Потребител съди Майкрософт за $600 млн. поради нежелан ъпгрейд към Windows 10


Последният пълен ъпдейт вече не е наличен за сваляне. Може да бъде изтеглен само чрез Windows Update.

Странното е, че ъпдейтът изчезна без предупреждение и вече не може да бъде свалян. Сега всички администратори ще трябва да се върнат към обичайния начин на ъпдейт чрез Windows Update.

Да, ъпдейтът може да бъде дръпнат от Windows Update, но ако очаквате, че ще свалите цялата операционна система чрез Media Creation Tool, ще останете разочаровани. Даунлоудът за 1511 просто го няма.

Този факт не засяга хората, които са с вече инсталиран Windows 10. Това засяга само потребителите, които искат да инсталират Windows 10 начисто. Те ще имат достъп до доста по-старо .iso, от юли тази година. След като го инсталират, на тях ще им се наложи да дръпнат всеки един ъпдейт оттогава, до днес.

Това е особено неудобно, ако голяма компания е решила да инсталира Windows 10. Те ще трябва да да свалят гигабайти с ъпдейти от юли месец насам.

Предполага се, че ъпдейтът може да е изтеглен заради намерени в него бъгове като триене на програми и шпиониране. Билд 1511 излезе по-рано миналата седмица и съдържа редица нововъведения.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Windows 7 отново е на върха по потребление