Samsung Galaxy S10+ не може да бие iPhone Xs в тестове

0
64
Samsung Galaxy S10+ не може да бие iPhone Xs в тестове

Както вече ви съобщихме по-рано, дългоочакваният нов смартфон Samsung Galaxy S10+ се очакваше да бъде обявен на CES 2019, а сега официалната дата за излизането му, обявена от Samsung е на 20-и февруари тази година. Докато феновете очакват новия модел обаче, вече са налични първите изтичания от тестове, публикувани от Slashleaks.

Ако тестовете показват вярна информация, то според тях Samsung Galaxy S10+ не може да се справи с iPhone Xs, който бележи доста по-висок резултат. Резултатът на S10+ при тестове с едно ядро е 3413 точки, а при използване на всички ядра – 10256. В същия тест с едно ядро iPhone Xs бележи 4797 точки и 11264 при многоядрения тест.

Samsung Galaxy S10+ не може да бие iPhone Xs в тестове 5
Samsung Galaxy S10+ не може да бие iPhone Xs в тестове 6

Samsung Galaxy S10+ идва с процесор Qualcomm Snapdragon 855 и 6GB RAM, които обаче изглежда не са достатъчни, за да бият процесора на Apple. Чипът на Apple A12 се произвежда от самата компания, което предоставя по-добра интеграция със софтуера и хардуера, а оттам води и до по-добро представяне и бързодействие и доста често успява да бие процесорите на Qualcomm.

Въпреки всичко, имайки предвид факта, че Samsung Galaxy S10+ все още не е обявен официално, от Samsung може в оставащото до излизането му време да оптимизират софтуера и да добавят още оперативна памет, което да доведе до по-високи резултати и да надмине смартфона на Apple. Напълно възможно е въпреки резултатите от тези тестове новият флагман на Samsung да се представя по-добре в реалния живот.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Google Chrome 71 ще блокира натрапващи се реклами