Serious Sam 3 VR: BFE излезе за Linux и Windows

0
104
Serious Sam 3 VR: BFE излезе за Linux и Windows

Serious Sam 3 VR: BFE е най-новото SteamVR игрово заглавие за Linux и Windows, благодарение на разработчика Croteam.

Играта представлява екшън от първо лице с виртуална реалност, а действието се развива преди действието в Serious Sam: The First Encounter, където играчът ще трябва да се пребори с огромно количество прииждащи армии от митични същества.

Croteam е компания от Хърватия, която разработва игри за Linux, Windows, Mac, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, iOS и Android. Разработчикът е известен с това, че прави супер качествени нейтив игри за Linux и са едни от първите, които използват Vulkan в своите заглавия.

Като минимум за видео карта Linux версията на Serious Sam 3 VR: BFE изисква GeForce GTX 970 или Radeon R9 290, а препоръчителните модели са GeForce GTX 1070/Radeon R9 Fury.

Това, което прави впечатление е, че изискванията са абсолютно същите като тези за Windows, което отново показва добрата работа, която са свършили от Croteam.

Serious Sam 3 VR: BFE е налична в Steam за притежателите на HTC Vive и Oculus Rift, а за най-заклетите фенове, които мислят да си я закупят веднага, има едноседмично намаление от 10% на цената, която към момента е $35.

Повече можете да научите от официалния анонс.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Linux Foundation анонсира CHIPS Alliance за чипове с отворен код