Skype UWP получава ъпдейт при Windows 10.

0
44
Skype for Business ще бъде заместен от Microsoft Teams


От Microsoft пуснаха ъпдейт за Skype UWP (Universal Windows Platform) за изпробване към участниците в Insider програмата.

От компанията разкриха, че скоро се очаква и мобилна версия.

С новата версия се дава възможност на потребителите да създават и изпращат групови съобщения, както и групови разговори и видео разговори. От Microsoft разкриват, че потребителите вече могат да разглеждат до четири изображения едновременно.

Добавена е възможност за добавяне на абонати или групи към любими и по този начин свързването с тях да става по по-бърз начин. Също така в новата версия има подобрения при автокорекцията, като от компанията съобщават, че вече могат да се трият или редактират мнения.

Към момента универсалната версия на Skype е налична само за десктоп компютри при Windows 10, но от Microsoft обещават, че съвсем скоро ще се появи и мобилна версия. Както повечето потребители на Microsoft знаят, „скоро“ при Microsoft е доста разтегливо пониятие и за момента нищо друго не е ясно, но трябва да се има предвид, че „скоро“ понякога не е толкова скоро.

От Microsoft са събрали различни мнения от потребители и съобразно тях ще добавят в мобилната версия възможност за групови обаждания, отделен изглед за SMS и Skype разговорите. От компанията казват, че се стараят да осигурят възможно най-добро преживяване за потребителите, които използват Skype и че ще могат да го използват на различни устройства, което всъщност означава и UWP.

Днешният ъпдейт е наличен само за потребителите в Insider програмата, но се очаква той да бъде достъпен за всеки, веднага щом Skype UWP бъде одобрен за употреба от Microsoft за всички потребители. Не ясно кога ще се случи това, но има предположения, че това ще стане с идването на Anniversary Update, където се очакват много вълнуващи възможности и промени като насоченост към образованието, промени в старт менюто, Live Tile Animations и още.

Прочетете още:  Излезе GameMode 1.4 на Feral Interactive
0/5 (0 Reviews)