StarCraft HD се разработва от Blizzard

0
43
StarCraft HD се разработва от Blizzard


Според информация появила се в мрежата Blizzard разработват ремастерирана версия на оригиналната първа версия на StarCraft.

Според корейския сайт [url=http://news.inews24.com/php/news_view.p … 531&rrf=nv“ rel=“nofollow]iNews24[/url] StarCraft HD в момента се разработва от Blizzard и ще бъде пусната официално през следващия месец септември.

Цитирайки няколко източника сайтът съобщава, че в новата версия ще има подобрен потребителски интерфейс и по-добра графика, което е логично предвид името на новото издание – StarCraft HD.

Засега не е ясно дали геймплеят ще бъде изцяло незасегнат или могат да се очакват някакви подобрения и в тази насока, а също така дали подобренията ще засегнат в някаква степен мултиплейъра и някаква част от експенжъна Brood War.

Съобщението, че StarCraft HD ще излезе през септември има логическо обяснение, защото по този начин излизането на ремастерираната версия ще съвпадне с приключването на StarCraft II World Championship сериите, които приключват именно през септември.

StarCraft HD се разработва от Blizzard 3

Оригиналният StarCraft беше издаден през далечната 1998, но се играе до ден днешен с огромно удоволствие от феновете. Успешният старт беше подкрепен от експенжъна Brood War, който също беше посрещнат много горещо. SratCraft е едно от най-влиятелните заглавия в жанра стратегии в реално време. Може да се очаква, че същото ще се случи и със StarCraft HD без никакви съмнения.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Нов Linux код подобрява трансфера на файлове при FAT близо 8 пъти