Symantec пуска защита с изкуствен интелект

0
48
Symantec пуска защита с изкуствен интелект


Symantec пуска решение за компютърна сигурност от ново поколение, което е базирано на изкуствен интелект.

Новият продукт на Symantec се казва Endpoint Protection 14 и използва изкуствен интелект, за да осигури защитата на своите клиенти.

Защитата ще се самообучава както в крайната точка, така и в облака. От Symantec съобщават, че са научили изкуствения интелект да следи за различни аномалии и различни структури/мостри, които биха могли да бъдат кибер-атака.

Изкуственият интелект предоставя многослойно решение, като по този начин се предоставя възможност да се осигури високо ниво на защита и да се спират различни сложни опасности, независимо от това как е била стартирана атаката.

Symantec Endpoint Protection комбинира в едно обучаване на машината, разузнаване на опасностите, както и memory exploit mitigation. Разузнаването на опасностите е предоставено от самите Symantec, както и от Blue Coat, които обединиха усилията си в изследването и сигурността през този месец.

От компанията съобщават още, че Symantec Endpoint Protection осигурява 99.9% ефикасност, намаляване с до 70% на carbon footprint, в сравнение с подобните продукти до момента, а също така и много нисък процент на фалшиви тревоги.

Symantec Endpoint Protection 14 вече е наличен тук.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Mozilla сменя логото на Firefox и пита потребителите за мнение