System76 Adder WS лаптопът идва с Linux и впечатляващи характеристики

0
65
System76 Adder WS

System76 Adder WS е поредният впечатляващ лаптоп, който идва с невероятни характеристики и с операционната система Linux.

Нуждите на Linux потребителите нарастват с всеки изминал ден. Все повече бизнесмени, геймъри и ентусиасти преминават към операционната система с отворен код и имайки предвид в какво бедствие се превърна Windows 10, това не е учудващо.

Разбира се, причината не е само това – Linux предлага много повече удобства и възможности, той е много по-сигурен и бърз, много по-стабилен, не се чупи при всеки следващ ъпдейт, не изисква рестарт за елементарни операции и пр., факти, които обясняват повишеното търсене.

За да отговорят на тези повишени нужди, от компанията System76, която предоставя Linux компютри и лаптопи от висок клас, пускат своя най-нов лаптоп, който идва с чудовищни характеристики. System76 Adder WS може да се нарече десктоп компютър „напъхан“ в корпус на лаптоп и не напразно от компанията го наричат портативна работна станция.

Лаптопът идва с 15-inch 4K OLED дисплей, видео карта NVIDIA RTX 2070, с до 64GB RAM, а минимумът за процесор е Intel Core i7-9750H, с опция за ъпгрейд до Intel Core i9-9980HK. За охлаждане на мощнатавидео карта се използват специални технологии, които ѝ позволяват да разгърне целия си потенциал.

Благодарение на тези мощни компоненти System76 Adder WS лаптопа става подходящ за творци, кодъри и геймъри. Той позволява бързо редактиране на видео файлове, бързо рендиране, компилиране, създаване на анимации, разработване на програми, играене на изискващи игри и пр.

15-inch 4K OLED дисплеят е основната атракция при Adder WS. Поради индивидуалното осветяване на всеки пиксел, познато при OLED технологията, backlight bleed ефектът е невъзможен при Adder WS. Потребителите могат да се насладят на истинско черно, което ще добави ново ниво на дълбочина и визуален комфорт към цялостното изживяване“, казват от System76.

Прочетете още:  Излезе PulseAudio 13.0

Допълнително лаптопът може да бъде конфигуриран с до 8TB пространство, което включва до 4TB NVMe. Допълнително идват три USB 3.1 Gen 1 порта, три видео порта  (HDMI, mini DisplayPort 1.3, DisplayPort 1.3 чрез USB-C 3.1 Gen 2), чифт 2-in-1 адио жакове (слушалки/микрофон и микрофон/SPDIF), Thunderbolt 3 чрез USB-C 3.1 Gen 2 и четец на SD карти до USH-II.

Ако вече горите от нетърпение да закупите подобен звяр, то няма да чакате дълго, защото официалното излизане на Adder WS е на 8-и август. Той ще дойде с Ubuntu-базираната Linux дистрибуция Pop!_OS, която е разработена от компанията System76. Засега цени не са обявени, но предвид характеристиките, това ще е доста скъп продукт.

5/5 (2 Reviews)