Вече официално: Samsung Galaxy S8 ще бъде анонсиран на 29-ти март

0
29
Вече официално: Samsung Galaxy S8 ще бъде анонсиран на 29-ти март


Анонсирането на двата флагмана на Samsung Galaxy S8 и Samsung Galaxy S8+ бяха потвърдени от компанията за 29-ти март тази година.

От Samsung потвърдиха слуховете и съобщиха, че Galaxy S8 ще бъде анонсиран официално 29-ти март на MWC конференция в Ню Йорк.

Това е известно забавяне, което най-вероятно е причинено от фиаското с Galaxy Note 7 и очевидно на фирмата е било необходимо повече време, за да може да се справи с всички произтекли от него проблеми.

От Samsung пуснаха видео, в което обясняват какви са били телефоните едно време, което не е нужно, защото имаше толкова изтичания на информация през последните месеци, че почти всички знаят ак ще изглеждат техните нови флагмани.

Двата телефона ще бъдат с 5.8 (S8) и 6.2 (S8+) QHD Super AMOLED извити дисплеи, като и двата модела ще използват Snapdragon 835 процесора, който също видяхме и при Sony Xperia XZ Premium, 4 GB RAM и 64GB вградено пространство.

Предната камера ще бъде 8 мегапиксела, а задната – 12 мегапиксела. Батерията ще бъде съответно 3000mAh и 3500mAh.

Операционната система ще е Android Nougat, а корпусът ще бъде с IP68 сертификат.

Конкурентът на Siri, който от Samsung са нарекли Bizby, ще се появи за пръв път при тези два телефона, след като не успя да излезе при Galaxy Tab S3 както беше планирано.

Засега не е обявена официална дата за пускане в продажба, но се предполага, че това ще се случи на 21-ви април. Цени също не са обявени.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Марк Зукърбърг е наредил на служителите си да махнат iPhone и да използват Android