Warhammer 40,000: Dawn of War III излезе официално за Linux и macOS (видео)

0
19
Warhammer 40


Портът на Feral Interacrive Warhammer 40,000: Dawn of War III за Linux и macOS вече е официално наличен за закупуване.

Базираният във Великобритания издател Feral Interacrive анонсира официално наличието на Warhammer 40,000: Dawn of War III за Linux и macOS.

Играта ще поддържа OpenGL и Vulkan при Linux, а при macOS ще се използва Metal API.

Warhammer 40,000: Dawn of War III е самостоятелно издание от серията Dawn of War и е първото издание след Dawn of War II: Retribution, която излезе през 2011-та година.

Играта представлява стратегия в реално време, с епични битки, стратегия, зашеметяващи ефекти и вълнуваща история. Действието се развива на измислената планета Acheron.

Създадена е от създателите на Warhammer 40,000 вселената и публикувана от Relic Entertainment и SEGA, в партньорство с Games Workshop. На 27-ми април 2017-та година играта излезе само за Windows.

„Най-новата епична серия от страхотната поредица Dawn of War току-що стана налична за Linux и macOS. Влезте в брутални битки между трите воюващи фракции. В Dawn of War III Космическите пехотинци, Елдар и Орките влизат в колосални битки, за да поемат контрола върху мистериозно оръжие, което ще реши съдбата и на трите фракции“, се казва в днешния анонс.

Сега вече и Linux и macOS потребителите могат да играят любимата си поредица на техните операционни системи, като преди това е добре да се запознаят с хардуерните изисквания.

Ако вече притежавате играта, то тя ще се появи автоматично и в библиотеките на Linux и macOS, а ако тепърва ще я закупувате, можете да направите това от Steam или от официалния сайт на Feral Interactive, като цената е 59,99 €.

Прочетете още:  Arch Linux скоро ще е наличен в Windows
0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments