Windows 10 Mobile скоро ще си има супер телефон със стилус

0
51
Windows 10 Mobile скоро ще си има супер телефон със стилус


Новият телефон се очертава да е най-вълнуващото устройство от линията на Microsoft.

Телефонът HP Elite X3 ще бъде вълнуващо хай-енд устройство, което ще има функции, които никога досега не са били виждани ри Windows телефоните.

Той ще има поддръжка за пасивен стилус, като от Hewlett Packard възнамеряват да продават и различни аксесоари към него, за да бъде увеличена продуктивността.

От [url=http://mspoweruser.com/the-hp-elite-x3- … ve-stylus/“ rel=“nofollow]MSPU[/url] отбелязват, че стилусът е създаден да се пише с него по екрана или да се управляват различните събития по дисплея. Според сайта на HP стилусът ще има двойна роля – с единия му край, който има 2 милиметра специална пяна, ще може да се пише и рисува, а с другия заоблен край потребителите могат да управляват устройството. По този начин няма да се налага при някои дейности стилусът да се оставя настрана, защото с него може да се симулира потупване с пръсти.

Пазарът за устройства със стилуси расте постоянно и дори от Samsung възнамеряват скоро да пуснат в продажба Galaxy Note 7, който също ще е със стилус. Microsoft пък вече имат приложения, които са с поддръжка за стилус като Fresh Paint и OneNote.

Изглежда, че новият Windows 10 Mobile телефон Elite X3 ще се продава и в златен вариант, който може да бъде закупен от потребителите, които искат да изпъкват в тълпата.

Засега няма обявена точна дата за пускането на устройството на пазара, но се очаква от HP да го пуснат през лятото, малко след като от Microsoft пуснат големия ъпдейт за годишнината на Windows 10 – Anniversary Update за десктоп компютри и мобилни устройства. Тогава ще бъдат обявени и цените, които се очаква да са доста високи.

Прочетете още:  Името на юбилейния iPhone е iPhone X. Ще бъде с процесор с шест ядра
0/5 (0 Reviews)