Windows XP се завръща с нова концепция 2018 Edition (видео)

0
287
Windows XP се завръща с нова концепция 2018 Edition (видео)

Въпреки че поддръжката на Windows XP беше прекратена официално от Майкрософт през април 2014-а година, към тази версия на Windows има все още учудващо голям интерес и много потребители не искат да я изоставят, за което очевидно си има причина.

Според настоящите данни на NetMarketShare Windows XP е петата операционна система по потребителски дял със своите 4.36% като дори доста по-новата версия Windows 8 е с далеч по-малък дял от 1.12%. Windows XP е доста близо и до все още актуалната версия Windows 8.1, която бележи 5.25% потребителска маса.

Сега Windows XP получава още една възможност да предизвика още по-голям интерес сред потребителите и може би да увеличи още повече броя им. Kamer Kaan Avdan е създал нова концепция на остарялата операционна система, придавайки ѝ завършен и модерен вид, който може да се стори доста привлекателен на голяма част от потребителите.

Публикуваното видео в YouTube показва пълна преработка в синхрон с очакванията за 2018-а година и различни модерни имплементации. Старт менюто е преработено основно и е вдъхновено от това в Windows 10 като Live Tiles също са тук. Mail приложението също търпи преработка из основи, използвайки Fluent Design, завършвайки с Timeline.

Можете да видите интересната модерна концепция на Windows XP 2018 Edition в следното видео:

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Изтекоха снимки на смартфоните Pixel и Pixel XL